Vecka 36+2

Här går det undan, fastän jag har tänkt att ta det lungt. Julförberedelserna har inte blivit alls som jag har tänkt mig, men det gör inget alls! Jag är så glad över att alla timmarna jag har lagt ned på att gå hos KBT-tanten verkligen har hjälpt. Eller så är det hormonerna. :) I alla fall så känner jag att det inte är någon större katastrof att jag inte har hunnit göra knäck, att jag inte har gjort min egen pepparkaksdeg och gjort ett eget pepparkakshus. Jag har haft alla grejjer hemma för att kunna göra det OM jag vill och känner för det. Men nu har jag inte känt för det och inte orkat för den delen heller. Och jag har ingen som helst ångest över det heller. HUR SKÖNT ÄR INTE DET?!
 
Ikväll åkte jag och Elsa iväg till Hortlax och hälsade på där en sväng. Jag tog med mig en byggsats med ett pepparkakshus. Kristyr på tub och en massa smarties och olika strössel. Sen så pyntade vi av glatta livet och resultatet är någon slags rosa dröm med hjärtan, guldpärlor och smarties i pastellfärger :P Jösses. :) Julstämning får man iaf.
 
Bebis har idag rört sig massor i magen. Har ju förstås rört sig innan också, men inte så här mycket. Ser det som ett friskhetstecken.
Något som gnager i mig är mitt stora intag av vätska. Jag kissar väldigt ofta på natten. Jag har inte UVI, inte senast jag kollade. Dessutom käkar jag långtidsbehandling av furudantin, så UVI är nästan helt uteslutet.
Ja och när jag är uppe och kissar då märker jag att min mun har förvandlats till en öken och då måste jag dricka, dricka och drickalite till.  I gårnatt drack jag 2 liter bara på natten. Så idag ringde  jag till min fantastiska barnmorska Gerd och hon bad mig komma in på provtagning på eftermiddagen.
Blodsockret låg på typ fyra-komma-nånting och det är ju som bra. Däremot hittade de lite äggvita i urinen. Men jag vet inte riktigt om det var högt eller lågt. De på labbet skulle be Gerd ringa nån dag under veckan. Så får vi helt enkelt se.

Mitt illamående har ju gått upp och ned. Just nu så kräks jag knappt nått alls på en dag. Mår dock mer illa än på väldigt länge och det resulterar i att jag inte är speciellt sugen på mat. Är dock ofta sugen på pasta :)
Har även haft huvudvärk för första gången på väldigt länge. Känns ändå skönt att jag har sluppit migrän och huvudvärk till största delen av graviditeten! :P
 
Så ligger det till iaf! :P