En pizzabagare här bor i staden... hon bakar pizzor mest hela dagen...

Jepp, jag har vigt lördagen till att baka pizzor. Jag satt och påverkades av reklamen och slog vad med mig själv om att jag kan göra pizzabullar själv. Jag ska iaf testa....Det är värt ett försök...:P
Jag orkar fan inte skriva nå mer.... tangentbordet har blivit  knäpp. Trycker  jag inte väldigt hår på mellanslagsknappen så blir det så härnärjagskriver och det är väldigt jobbigt attvissaord blir ihopskrivna. Hjälp mig...köp enny datoråt mig!

Näsklämman!

Näsklämman!
Hahaha, ah visst är det galet? Och vad är det som pryder min näsa? Är det en klämma för näsan som gör att det luktar mindre äckligt på toaletten? Eller är det kanske en klämma som gör så att jag inte blir allergisk? Nae, klämman hjälper visserligen mot viss odör och den förhindrar att jag börjar snora så fort det kommer förbi t ex en katt, men det är faktiskt en klämma mot fula!? näsor.
Jag hittade detta fynd i Thailand på en supermarket. Den kostade  ca 68 baht och den ska sitta på morgon som kväll. Dag som natt, när du kör bil och när du ser på TV. Ja praktiskt taget hela tiden utom när du träffar folk. Den ska nämligen göra så att du får en smalare näsa! Hehe
Ah, visst finns det konstiga saker som man aldrig riktigt visste att någon ville tillverka. Att någon har kommit på idén förvånar mig inte det minsta, men ärligt talat. Skulle du lägga ned så mycket tid och pengar på en sådan här sak? Näe, trodde väl inte det!
Over and out, Pitepalt!

Hur går det egentligen med mina nyårslöften`?

Jo tack! Det går rätt bra faktiskt. Jag har börjat äta frukt varje dag (minst 5 stycken) Och jag går eller cyklar till jobbet. Jag tränar framför tvn på en pilatesboll och jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig i allmänhet. Hjälper detta då? Njae, jag har ju faktiskt hunnit vara sjuk en liten period och då svullade jag i min cheeseballs och glass och ah, jag vet inte hur mycke skit jag egentligen stoppade i mig. Men jag har iaf trippat ner ett par kilo på vågen. Det är inte illa pinkat av en soffpotatis som lilla jag!
Jag har egentligen inte ångest över min vikt, men visst kan det kännas som att HJÄLP, jag kommer inte in i mina byxor som jag köpte för två månader sedan. Nu har det ändå börjat vända så att byxorna istället är förstora... Det känns på nått vis oekonomiskt. Jag har ju precis inhadlat två par jeans och de är iaf inte slimmade a la korvskinn när jag tar på mig dom. Det ena paret är faktiskt lite för stort. Fast jag gillar dom ändå! (vill ju inte att det ena jeansparet ska känna sig utanför här heller) :)

Ajje, jag har iaf varit duktig idag och sorterat tvätt och slängt in två tvättar, en har jag hunnit hänga upp, den andra hoppas jag att jag hinner hänga upp, annars har jag mögliga underkläder sen, och det känns ju inte vidare fräscht att springa omkring med!
Jag är rätt imponerad av mig själv. Jag brukar stiga upp vid elvatiden när jag jobbar kväll. Men idag klev jag upp vid sjutiden istället. FÖR ATT STÄDA! Huvaligen så tråkigt det är att städa själv. Det är på nått konstigt sätt mycket roligare när Björn är med, tiden går ju åtminstone fortare.

Imorgon så ska vi till marknan i Jokkmokk. Det ska bli skojjigt, men kallt. Ska dock hämta skoteroverallen och en pälsmössa så har jag löst det problemet! Vildhasse, here I come!