Sömn!

Att inte få sova ordentligt på nätterna tär verkligen på psyket. I morse hände något helt otroligt och ofattbart. Jag kände mig för första gången på länge UTVILAD!
Efter en städningsräd i hela huset på typ två timmar, så däckade jag i sängen direkt när Björn kom hem klockan 23.00. Björn sövde Elsa och jag fick sova!  HELA natten, förrutom vid 6-tiden då jag gick upp på el dass. Då vaknade Elsa till lite, men sen somnade hon om. Jag sov sen till klockan 8, gjorde frukost och åkte till jobbet.
Det gick bra på jobbet, hjärnan funkade som den skulle. Jag kände mig glad hela jobbpasset. :)

Ikväll har vi varit i Hortlax och hälsat på . Markus har kommit hem från Stockholm och det var riktigt kul att se honom då han varit borta ett par månader. Vi fick även vara med och pynta granen. Skojj!
Nu ska jag ta och baka klart, sen ska jag gå och sova!

Ekooo, ekooo

Just nu inträffar något väldigt ovanligt. Jag är ensammen hemma. Ingen PapaBear, ingen Elsa. Det är bara jag och dammråttorna. Elsas farfar slutade tidigt idag så då kom han förbi och hämtade Elsa så att hon får vara i Jävre idag.
Det är bra träning för mig, för Elsa och framför allt är det bra träning i att minska ned på amningen. Det går bra ändå måste jag säga, hon snuttar ibland under dagen, på nätterna får hon härja fritt.
Vi samsover, jag har övergett tanken på att Elsa ska sova i eget rum för längesen. Elsas spjälsäng står bredvid vår säng och fungerar mest som förvaring och som fallskydd.
Någongång ska Elsa sova i sitt eget rum, men inte så länge som jag ammar på nätterna. Och tittar jag på vilken tid det har tagit att gå från helammande till delammande så lär det väl ta ett par månader till att sluta att nattamma. Hennes behov, hennes takt. Ibland vill jag slita mitt hår, då känner jag mig enormt less, men samtidigt så är det så kort del av livet. Jag kan nog stå ut en månad eller två extra. Dessutom tror jag att amningen är ett ypperligt tillfälle för Elsa att tanka närhet nu när jag har börjat jobba och rutinerna i hennes vardag har förändrats.

Nåväl nåväl, nu ska jag fundera på vad jag ska göra när jag har ett helt hus för mig själv. Jag är lite sugen på att göra klart lite julklappar, så om jag har tillräckligt mycket material så blir det nog pysselverkstad här hemma. :)

När PapaBear kommer hem från jobbet så ska vi åka till Acticc och träna, TILLSAMMANS!  Det hör till ovanligheterna, det vill jag lova :)


Det kom en massa snö nyss, nen nu är den typ borta. Lilla Bubblan fick sig ett mysigt snötäcke, men jag tror nog att vi passar på att köra in den i garaget nu när den är framtinad igen så att den får stå varmt och gott under vintern.

Paket!

PapaBear kom in med ett paket till mig när jag satt framför datorn. I paketet fanns det en liten Elsa. Tittut!