Måndag :)

Ja, jag kom inte på en bättre rubrik! :P

Elsa har hunnit bli hela 4 månader! Hon har fått sova i vår säng i några nätter då hon varit lite gnälligare än vanligt. Eller rättare sagt när hon vaknat för att hon vill ha mat. Hon vill äta lite oftare än vad hon normalt brukar. Jag gissar på att det är så att hon försöker öka mjölkproduktionen eller nått. :)

Idag klev vi upp vid 9-tiden då jag blev väckt av Elina och Elma som ringde och skulle surra lite :) Trevligt! Jag hade ju egentligen tänkt att kliva upp vid 9 ändå, men jag glömde ställa mobilen. Elsa sov kanske till 09.30.
Bättre än till 11.30 iaf.

Sen så har jag och Elsa varit med Monica och Elton på Familjens Hus och lekt lite. Eller Elton lekte, Elsa tittade på. Då Elsa dregglar så förskräckligt var vi också iväg en sväng på stan och inhandlade lite sånt. + Att jag köpte mig en huvtröja från Blend med vantar påsydda istället för fickor. Supermysig var den!
Jag har haft en toppendag på stan/Familjens Hus. Vi tackar för det trevliga sällskapet! :)


Hemmasushi

Igår gjorde jag sushi alleles själv för första gången. Björn har ju inte tyckt om sushi tidigare, men när vi gjorde sushi förra helgen hos Ante och Hanna så då gillade han det minsann. Yeay! Hemmagjort ska det vara!Jå just det, på morgonkvisten igår så hörde jag något som var och hackade. Typ "hack-hack-hack-hack-hack". Jag började genast tänka på sommaren och alla byggprojekt som sätts igång. Sen blev jag irriterad. För det lät inte som en hammare.
Vad var det då? Jå en sån där hackspett av något slag som satt och hackade i fågelholken. Han knackade väl på hos någon kompis? ;P

Fredag

Äntligen är det helg igen! Ska bli skönt att få ha Björn hemma. :)