Plopp-och så blev det blött i sängen...

Nu åker vi in till Sundebyn för att kolla vad som är på g, slemmisen har gått, jag har rosa flytningar och så vaknade jag av ett "plopp" och så blev det blött i sängen. Barnmorskan jag pratade med tyckte att det lät vettigt att vi kom dit.
Kanske blir det bebis, kanske blir vi hemskickade, men de ville iaf att vi skulle komma förbi.

Ont det gör ont men det går.... Det gör ont en stund på natten..

Jag har migrän, ont i magen ont i fogarna ont i ryggen ont i ljumskarna. Det drar och sliter överallt. Fick hjälp upp ur sängen av älsklingen och gick på toa. Jiihaa, mer slempropp och ett papper som tidigare var vitt färgades rosa. Ja, nu är jag generös med detaljer, men är man så dum så att man läser mig blogg så får man ta det ;)
Får se hur det känns i morgon, men är jag så här dålig i kroppen så kommer jag nog inte att palla att jobba i morgon. En sak är då säker, kroppen förbereder sig verkligen på att få ut knoddis och det är jag evigt tacksam över. JAG ÄR SÅ LESS!

8 arbetsdagar kvar!

Jag gick och la mig tidigt igår. Hade så sjukt ont i kroppen, hjärnan skrek efter sömn och ja, det enda som hjälper då är ju att vila. Så det gjorde jag. Jag kunde förstås inte sova, men Björn, min alldeles egna vardagshjälte, sprang skyttelttrafik mellan sovrummet och köket. Han hämtade mediciner, värmde vetekudden, hämtade saker att dricka och var så där underbar som bara min Björn kan vara.

Vi var även och hälsade på familjen Lockby Elvhäger, och det var trevligt som vanligt. Vi bjöds på lokalproducerad mat. Älg skjuten i närheten, potatis plockad några hundra meter bort, lingonsylt från skogen osv. :) Gott var det då!


Nu ska jag skynda mig att klä på mig lite anständiga kläder och åka på jobbet. Jag ska ta mig igenom den här arbetsdagen också även om jag tycker att det är sjukt ansträngande för kroppen.