Fredag- Löning

Yeay! Idag är det löning och igår betalade vi våra räkningar! Det känns jätteskönt! Då vet man vad man har kvar och hur mycket man kan spara!
Förra veckan var vi på husvisning på ett hus i Norrfjärden, det kändes helt FEL!
Nu hittade jag ett annat hus på hemnet i Norrfjärden som känns ... ganska intressant. Det finns dock inget garage på tomten? Lite konstigt så där? Men då får man väl se till att bygga sitt eget bara! Dyrt dock! Garaget alltså :)

Igår blev jag sjuk, eller i Onsdags blev jag sjuk, fick ett astmaanfall på jobbet! Det var väldigt läskigt. Tog hur mycket astmaspray som helst, men det hjälpte inte. Fick panik och det tog ca 1 timme innan jag kunde återå till att jobba. Så här i efterhand så hade det nog varit bättre att fara in på akuten, men jag är inte så faschinerad av sjukhus så jag gör nästan vad som helst för att slippa.

I torsdags upptäckte jag att jag hade feber och en hosta invaderade min stackars kropp! Vi var och hämtade ut lite trevlig hostmedicin som man blir lite "piggare" av. Känns härligt! Kanske hostan försvinner snart. Hostmedicinen smakar by the way som sprit med apelsinsmak. Skitäckligt!
Idag är jag lite bättre, men mina lungor känns som att de ska flyga ut när som helst! Aj så det gör ont!

Bjuder på en bild från mina ungdoms dar :) Shit vad man har hunnit lägga på sig! Det är inte klokt! :) Här är jag väl typ 18! :)
image102

Helgen

I helgen så har vi, eller rättare sagt jag varit hos Emmeli och Johan och hjälpt till att tapetsera och slipa och dona.
Det var trevligt, men nog kanske man skulle ha druckit liiite mindre alkhol?
:)

I söndags var vi och kollade på ett hus i Norrfjärden. Min familj och Björns familj följde med. Vi fick även sällskap av Ante och Hanna. Huset var inget för oss. Det "kändes" helt enkelt inte rätt. Och priset! Ne, alldeles för dyrt för så mycket fix!
Tomten var fel! Planlösningen var ok, men garaget?! Näe huvva!

Idag är det jobb och jag jobbar i princip hela veckan från 12.15-21.00. På fredag är jag ledig! Yeay, undrar vad vi ska hitta på då? Då kommer ju löningen! :) Har börjat få ekonomin på fötter nu sedan vi flyttade ihop på nytt jag och Björn.  Det känns jättebra!

Team Överkörd kommer att fortsätta att göra uppdrag under veckan! Ska iväg ikväll och fixa klart uppdraget som fick tilldelat till oss idag.!

Mitt schema :)

För att jag ska kunna hålla koll på när jag jobbar så lägger jag ut mitt schema. Det mest ultimata vore ju om man kunde kolla sitt schema hemfrån, men teknikens under har inte hunnit med att lägga sin slöja av teknikdimma över vårat schemasystem!

image98