Semester

Tiden går fort. Jag inte skrivit ett endaste litet blogginlägg på 10 dagar. Jag har egentligen tonvis med bilder på hur det går i huset, men tiden att sitta framför datorn är inte lika högprioriterad som att stå och måla väggar!
Just nu så är det fönsterbytartag och vi har väl ungefär ca 1000 andra projekt igång samtidigt.
Björn kaklar i badrummet och förhoppningsvis blir det att lägga klinker nu i veckan. Vi hade fått fel klinker. Dock så kan fel klinker bli rätt klinker,  så nu ska vi till Ångsågen och höra om det går bra att vi tar det felaktiga kaklet. :P

Jag håller på att måla om i hallen och i mitt hobbyrum. Det blir .... tadaaa VITT och i hobbyrummet så blir det en svart tapet som jag köpte för ett tag sedan på Rusta. Har köpt lite klistermärken som jag ska sätta fast sedan i mitt hobbyrum.. Det blir nog fint när det är klart!

Nåja, inte har jag tid att sitta här! Full rulle kommer det att vara! Snart ska  vi vara ute ur läggan också! så vi måste packa och köra flyttlass nu i veckan. Om det är någon som känner sig sugen på att bära, så finns det gott om prylar att flytta till huset!En hare - jag är trött och oseriös! :)

Eftersom att jag är så produktiv och gör så himla mycket i huset... (Oj vad jag ljuger, jag har varit ineffektiv nu i flera veckor) så fick jag lite tid över till att rita en väggmålning. (Typ det enda jag klarar av då min händighetsgen har försvunnit) (Nu ljuger jag inte)
Jag funderar nu på att sälja min väggmålning till någon som vill ha den. Tänkte mig typ 25 spänn eller nått! OBS! Jag vill behålla whiteboarden, så du får ta med dig ett lakan eller nått och försöka pressa av bilden! Jag kan givetvis ändra texten till lite mer amerikansk om du vill ha en lite mer internationell känsla på tavlan. Jag kan då t ex ta bort alla prickar över å ä och ö. Då filmen Änglar och Demoner precis visats är det ju lite på tapeten med Da Vinci. Man kan ju säga att det blir lite som en Da Vinci-målning eftersomn att lakantrycket kommer att bli spegelvänt. Det kanske vore snyggt med en spegel mittemot så kan man tyda tavlan? Vad vet jag?

För de som saknar fantasi och fingertoppskänsla för konst så föreställer bilden en väggboning med haren som skuttar fram till ett litet hus i skogen. I huset bor en tomte. Haren vill komma in för annars pang-pangar jägarn sönder den stackars haren.
Egentligen tycker jag inte synd om haren, jag tror att det är någon föräldervegan eller föräldervegitarian som kommit på låten så att barnen ska ska matvägra kött.Tröttelitrötter

Jag är JÄTTEtrött, jag vill egentligen somna om igen under det varma mysiga fluffiga trygga täcke av syntet. Jag vill fortsätta på min otroligt skumma dröm som jag hade i natt.
Jag hade vunnit en kryssning till USA och jag kände ingen annan som skulle åka med. För att jag skulle få en bra plats på båten så gick jag runt och försökte paxa en stor fåtölj. Alla var upptagna. Jag frågade en rysk kvinna i fall jag kunde sitta brevid henne. Hon förstod inte vad jag sa. Jag satte mig därför brevid och hoppades på att jag inte skulle göra någon upprörd. Jag hade tänkt att ta fram min bok som jag hade köpt. Precis i det ögonblicken inser jag att jag har lämnat all packning i land. Jag inser också att båten lättar ankar och att det är försent för mig att själv hämta tillbaks mina väskor. Jag springer fram till en gubbe som ser ut att jobba på båten. Han sträcker fram en megafon så att jag kan prata i den, annars hör de inte vad jag säger. Gubben missförstår mig och rapporterar till sina kollegor att mitt pass har gått sönder på grund av vårdslös hantering i från båtpersonalen. Det blir ett himla liv. Jag försöker förklara för gubbern att inte passet har gått sönder utan att jag glömt packningen.
Tillslut förstår dom och skjuter sedan över min packning i en potatiskanon till båten. En massa larm ljuder. Det är båtens säkerhtessystem som talar om att säkerhteskontrollen är klar. De är redo för att lyfta. Jag ångrar att jag inte tog med åksjukepiller, båten lyfter och glider iväg. Det var ett luftskepp. Jag vaknar och inser att ljudet från båtens säkerhetssystem, var min väckarklocka. Jag inser också att jag MÅSTE kliva upp.

Nu sitter jag här, opåklädd, rufsig i håret, jättetrött. Det är 35 minuter kvar tills jag börjar jobba. Än en gång har min sömndruckenhet gjort så att felprioriterat mina morgonsysslor.
Jag hade egentligen kunnat sitta här och varit påklädd, fixad i håret och pigg.
Slutsats: Jag köper en redbull idag, hoppas att ingen bryr sig om min kalufs och att ingen kräver några direkt svåra tankeprocesser av min ickevakna hjärna!