Städ, julpynt och besök! :)

Idag har jag städat och julpyntat klart. Som tur var så kom farmor Gunilla förbi och hjälpte till att passa Elsa. Ja, hon hjälpte även till med att städa! Enormt välkommet, tack tack tack!!!
Förut så sov Elsa hela tiden om dagarna. Nu är hon vaken jämt, så det är svårt att få tid till att göra saker, som typ att städa. Att Björn sedan tagit bilen med barnvagnen i gjorde ju så att jag inte kunde söva Elsa i den. Så jag har varvat bärsjalen med att hon varit babysittern eller på en filt på golvet idag. Sova vill hon bara göra i famnen eller i vagnen. Det behövdes verkligen städas här hemma!

Så i morgon blir det så att Björn får lämna barnvagnen hemma så att jag kan ta mig ut på promenad så att Elsa får lite frisk luft och ljus i ögonen. Och så att hon får sova gott! :)

Ikväll fick vi besök av Jenny, Pelle, Oskar och Felix. Felix är typ lika gammal som Elsa, och Oskar är 2½ år. De hade med sig fika och det var tur, för det enda vi kunde bjuda på var bullar och kaffe.
Riktigt trevligt var det ! Jag och Jenny har gått i skola med varandra och Pelle och Björn de jobbar med varandra. Nästa gång får vi hälsa på hemma hos dom! :P

Lite bilder från mitt stackars julpynt...

Pappa B! :)

Pappa Björn är bäst tycker Elsa. Jag råkade beställa samma kort flera gånger när jag skickade efter bilder. Så nu finns det ett sådant dublettkort i tvättstugan vid Elsas skötbord. Jag och Elsa brukar kika på kortet på pappa. Hon gillar verkligen att titta på det och ofta får man se ett otroligt vackert litet leende, lite så där så att det kommer en liten tår när man tittar på henne... Sen när pappa kommer hem från jobbet brukar Elsa också bjuda på sitt allra största leende. Att däremot fånga leendet på bild är mycket svårare än man kan tro. Än har jag inte lyckats! :)


Misslyckat julpyntande

Jag har totalt misslyckats med julpyntandet. Det har helt stannat av. Kartongen med julgrejjer står på golvet i köket och jag pysslar fortfarande med julgardinerna. NÄR ska jag hinna pynta?
Förhoppningsvis så känner lilldamen för att sova lite på dagen. Idag har hon varit vaken hela dagen. Har typ sovit max 10 minuter. Nu sover hon, förhoppningsvis har hon gått in i nattsömnen så då lär hon inte vakna på någon timma för att få mat. :)

Jag och Björn har rullat köttbullar och gjort en köttfärslimpa.

I helgen har vi umgåtts med våra familjer! I lördags var vi i Hortlax och blev bjudna på supermumsig palt. Och idag har vi varit i Jävre och där blev vi bjudna på någon slags gryta som förstås var supermumsig den också!


God natt!