Första semesterveckan pt1.

En hel vecka har Björn haft semester. Vi har hunnit göra mycket, även om man så här i efterhand gärna skulle ha knökat in liiiite fler aktiviteter.
Tänkte summera veckan lite så att vi kommer ihåg vad vi gjort för nått! :)

Midsommar var vi hos Elin och Frank och firade i vanlig ordning. Det var supertrevligt och det blev till och med sol och lite värme mitt i allt regnande. Vi åt god mat och surrade hela kvällen. Herrarna hamnade i badtunnan. Damerna skötte barn. Nästa år är det damernas tur att ta sig ett dopp och så får herrarna leka med barnen.
Midsommardagen åkte vi ut på Elsas farmor och farfars stuga och hjälpte dom att äta upp lite rester. Det var supersmaskigt och självklart passade vi på att ta oss ett dopp i poolen för att svalka oss lite. Elsa ÄLSKAR att bada. Hon liksom springer i luften när hon vet att hon ska få blöta ned sina små knubbiga bebisben. Jag gillar också att bada, så länge det är varmt i vattnet. ;P
Vi fick även äran att hälsa på Hanna och Antes lille Elis. De hade precis kommit hem från BB och ville visa upp sin lilla skatt! Jag kan inte fatta hur liten en nyfödd bebis verkligen är. Ännu mer ofattbart är att Elsa vägde nästan ett kilo mindre och var 6 cm kortare än lille Elis. BebisElis kan skatta sig lycklig, han har två helt underbara föräldrar som kommer att ta hand om honom :)

31 grader i poolen!


Söndagen
Ja, i söndags åkte vi ut till Korpträsket till Elsas mormor och morfars stuga. Vi käkade goda hamburgare, håvade aborrre, Elsa tog sitt första dopp i en sjö och så testade vi morfar Kristers Henessy Hammock. Björn putsade på takräcket till sin VWbubbla.

Elsa badar och vill äta stenar, Mamma säger "Aj, Aj". Elsa lägger tillbaka stenarna och ler glatt!

Måndag såg vi på film trots att det var fint väder ute, sen bestämde vi oss för att vi inte kunde vara så hemskt lata att vi stannade inne en sådan vacker dag. Vi åkte därför ut på Elsas farmor och farfars stuga för att bada lite mer i poolen och bara ta det lugnt i det fina vädret. Vi bestämde oss för att stanna över natten. Vi såg på film och njöt av att bara vara.


Tisdag badade vi lite mer, bastade, solade, åt lunch och sedan åkte vi in till Jävre och hälsade på Elsas farmor lite snabbt på hennes jobb. Sedan åkte vi vidare till Hortlax och hälsade på Elsas mormor och morfar och käkade mat. På kvällskvisten åkte vi iväg och handlade och sedan snäppte vi förbi hos Emmeli och Johan en kort stund för att se på deras nya bäddsoffa.

Idag ryktas det om att det ska bli närmare 30 grader varmt. Dagen till ära ska vi till Badhusparken för att sluta upp med mammagruppen. Jag kommer att bunkra upp med vatten, packa picnic-korgen och sedan trampar vi in med cykelkärran till stan. Tar nog med badkläder i fall det är så att man blir sugen på att ta sig ett dopp. :)