The Studio

Idag har jag och Emmeli varit på the Studio - "Modell för en dag". Konceptet ska ju egentligen vara kul och meningen är väl att man ska få en rolig upplevelse med sina kompisar. Man blir sminkad, och fotograferad. Håret får man fixa själv. Sedan får man välja om man vill köpa fotografierna eller inte. Egentligen så kostar denna "upplevelse" pengar. Och jag kan välj bara säga en sak:
Jag skulle aldrig betala pengar för att göra en sådan sak!
Till att börja med så har jag fått en tid som vi ska vara där. 14.15 på Nordkalottens hotell. Ingen mer information. När vi kommer till hotellet så visar det sig att det är i en annan byggnad, Konferensen. Så vi kör dit i stället.
I konferensen är det fullt med folk i olika utseenden och storlekar. Första intrycket är rätt bra. Vi anmäler oss och blir tillsagda att sätta oss och vänta så ska någon snart informera oss om hur det går till.
Det går två timmar. De två timmarna spenderar vi med att kolla på de andra människorna som var där. Det var både intressant och pinsamt... Vid två timmar så bestämmer vi oss för att åka hem. Vi vill inte vänta mer. Då blir vi ju självklart uppropade. Jag förklarar att jag inte orkar vänta längre och killen som ska ge oss registreringsinformationen menar på att vi visste att det skulle vara en "heldag" på 4-5 timmar. Jo, jag visste att det skulle vara ett par timmar långt.
Enligt killen så låg de inte efter i schemat utan de hörde liksom till själva idén att man skulle få vänta ett tag. Så att man kunde sitta och prata lite innan man blev sminkad.
Men, näe, jag tror inte att jag är så sugen på att vara med i fall det tar 2 timmar innan vi ens fått information om hur det skulle gå till.
Vi åkte hem, men innan vi lämnade Luleå så åkte vi iaf förbi storheden och Jula... :P

Jag vill fiska!

Jag är supersugen på att fiska. Det går ju att pimpla också. Kanke man skulle försöka göra det någon helg. Då kan jag ju kombinera ihop både chokladdrickande i snöhög och stilla behovet att få fånga en firre!

Tröött trött och trött

Jag är supertrött, skulle kunna lägga mig ned och somna bums på kudden. Ska nog göra det, men väntar på att Björnen ska komma hem från jobbet. Han åkte tillbaka till jobbet efter middagen för att jobba... Detta betyder att träningen blir i morgon. Jag skulle visserligen kunnat träna själv, men det är ju så mycket roligare att fara dit med någon annan. :P

I morgon är det jobb som gäller och jag har inte gjort upp några direkta planer för veckan. Är ledig i helgen och om det mot förmodan blir fint väder så har jag tänkt att sitta ute i en snöhög och dricka varm choklad. Det är så mysigt och det var alldeles för länge sedan jag gjorde det.

Längtar till sommaren då det är lite mer värme. Eller jag längtar iaf tills våren kommer på riktigt. Är less på snön men är inte heller överförtjust i slasken som blir när snön smälter. Sommarn är därför bäst! :P
Ska bli så kul att börja gräva runt i trädgården lite. Ska även plantera gräs på den plätt de grävde upp när vi drog in fjärrvärmen.
Det blir säkert gött!

Måste fundera ut när jag vill ha semester också. Senast den 5 mars ska min ansökan vara inne. Hjäälp.
Jag vet iaf vad jag gör i Juni, men frågan är om jag ska ta semester för det eller om jag har så tur så att jag blir ledig? Sånt vill man ju som inte chansa med. Ska höra vad de säger på jobbet.