Äntligen efter mycket slit!

Jag är med i churnteamet på jobbet. Vi har slitit och försökt att vända kunderna som ringer och vill säga upp sina abonnemang med lite olika erbjudanden. I mångt och mycket handlar det nog om att ta reda på uppsägningsorsaker... Vi har inte fått något för detta tidigare, men nu har de utvecklat ett bonussystem, vilket känns som en väldigt lämplig lösning.
I varje fall så har vi blivit lovade att vi bara ska få sitta på totalt fyra linjer, Kabel avbeställning och beställning och bredband beställning och avbeställning.
Vi ska dessutom bara få jobba 08.00-16.45 och 12.15-21 pass. Dessvärre verkar inte den sistnämnda delen stämma i överenskommelsen, men det må så vara. Fick iaf ledigt den tid jag ville plus mer därtill.

Jag jobbar dessutom lite konstiga pass? 08.00-14.45. Hade hellre varit ledig en dag än att sluta tidigare de andra dagarna. Men det finns nog fördelar med det också... måste åtminstone försöka tänka positivt!

image76

Tack! :)

Idag är jag en glad och pigg person, okey iaf ganska glad. Pigg var jag när jag var 5 och oregerlig...
Idag skulle jag ta min hemska bil till jobbet, men det kändes för halkigt. Vill inte åka av vägen igen..:(
Lämnade bilen utanför Svensbyn och fick lift av Jimmy till jobbet! Tack till dig för att du är så snäll och ställer upp och hjälper mig!

Efter jobbet ska jag fixa bilen och byta däck. Så då får jag passa på att tacka Wiffe och mr Björn som ska ge mig en hjälpande hand... eller.. som ska göra allt? :P
. Jag är så glad att det finns så snälla människor i mitt liv!

Laddaren återfunnen!

Var på bio i fredags när jag var ledig och såg Stardust . Jag gillade den filmen jättemycket, den var extremt jag.
Något annat som är extremt jag är att jag har hittat min laddare till kameran. YEAY! Kan inte fatta att jag inte har sett den tidigare, jag har ju sökt i den lådan flera gånger tidigare!? Jag har dock en teori om att Björns mamma har hittat den när hon städade Björns lägenhet. Måste säga att det blev väldigt fint med lampskärmen! Nice pimp Gunilla! :)

Igår var det jobb och sedan skulle jag till Emmeli. Jag blev inte så länge där, hämtade Björn och Wiffe.
 Vi såg på en film som jag har haft jättelänge men aldrig sett; Sin City. Den var skum, men ... bra.. Tror jag? :)
Idag är det farsdag och jag ska koka ihop en riktigt bra present!
over and out!