En rolig hårdag! Krulltotten anländer!


 71337-1371337-12


Ah, detta är vad jag har gjort idag! Jag har lockat mitt hår med permanentspolar, läggningsvätska och en hel del hårspray. Jag slutade klockan 7 i morse och bestämde mig då för att vända tillbaka på dygnet. Jag hann rulla upp hela håret på spolar och sedan däckade jag efter en stunds vånda i sängen. Sov i sisådär 5 timmar och vaknade upp när telefonen ringde. Sedan dess har jag inte sovit en blund och har också tagit ur spolarna. Så här blev resultatet! Erika a la gammelkärring, men jag gillar det ändå! Så jag ska vara så tantig som möjligt idag har jag bestämt mig för!
Ikväll så ska vi hem till Hortlax och äta lite Älgskav, det ska bli smaskigt, men framförallt mycket intressant. Pappas halvbrorsa som vi bara har träffat en gång tidigare kommer till oss eftersom att det är Piteå Summergames och ska hälsa på och lära känna oss lite bättre. Dessutom så kommer farfar att vara där, för pappas brorsa har tydligen ett gäng nyfikna ungar som undrar vem deras farfar är. Så vi får hoppas att det inte blir någon konstig tryckt stämning eller liknande!. Näe, nu har jag svamlat färdigt vad det gäller datorn. Ska nog återgå till mitt liv som tant och kanske måla naglarna? Synd by the way att jag inte passar eller äger ett rött läppstift! För då kunde jag ha lekt sån där "filmstjärna" hehe.:P Kanske har jag ett väldigt stort behöv av att få vara "flickig" när jag är så "oflickig" på jobbet med en äcklig gamml fruit of the loom t-shirt och ett par förstora byxor i herrmodell. Nämde jag att skorna är 2-3 storlekar förstora? Gosh! Idag blir det höga klackar!
Pengar på Måndag! Yeaaay
Ne, nu går ja!


Schaaalålålålå

71337-11

Jag och min älskling.:.:P
Ah, då var det så att jag har gått och skaffat mig ett hederligt(?) arbete... Det är väldigt konstigt arbete, eftersom att jag står hela dagarna och maler ned stenkross till pulver... Låter det intressant? I sådana fall borde du uppsöka psykolog och börja fundera på vad du värderar i livet? Näe, gud vad jag låter konstig, kanske är det jag som ska uppsöka psykolog. Jag har nämligen jobbat natt nu i tre dagar.. 23.30-07.00.. och jag är SÅ less! Jag skulle helst av allt vilja ligga hemma i min sköna säng och bara mysa på med Björnen, men det får ja ju inte!
Det värsta är väl att jag inte får träffa Björn på flera dagar! Det känns lite konstigt faktiskt, vi är ju praktiskt taget nästan ihopsittande... När jag börjar jobbet, så slutar han, och när jag slutar, så börjar han.... HUVVA! Det känns så avlägset vuxet på något sätt...
Iaf så har jag lagt ned mina husletar planer för ett tag! Jag är så sugen på en ny lägenhet, men ... vi får väl se hur det går.. Och denna gång ska det vara en större lägenhet.. Minst tre rum! Mer klarar jag väl förmodligen inte av att städa.. . Lite husträning typ..
Näe, jag är trött och lite grinig och det är väldigt fint väder, så nu ska jag ta  och bege mig ut i det vackra solskenet och kanske besöka en... öppen trädgård..Hehe..  <-- Vuxenpoäng till mig!

Det är tur att man är normal!


Det är tur att man är normal!Hehe, eller så kanske inte? Detta är då resultatet av arbetslöshet tillsammans med Elina när hon målade om i hennes systers rum! Jag ville inte få måla på mina kläder så jag tog på mig hennes skämtbadräkt i leopardfärgad tighthet! Elina själv prydde sin vackra kropp med en rosaröd badräkt a la gammal. Vi var HETAST på stället!

Ja och nu har det alltså hänt! Jag är inte arbetslös längre! I morgon börjar jag mina första staplande steg mot pengar! Als Chemex blev det! Hoppas jag pallar med! Jag har ju låtsas att jag är en tuff och hård tjej som kan ta i överallt utan att klaga..:P Så nu måste jag ju hålla fast vid min superkvinnabild!!
Gah, jag är nog bara bäst! heeh