1 Maj rundan

Snart är det dags för 1 Maj rundan! Kommer att bli premiäråket den dagen och jag har tagit ledigt dagen till ära. De flesta människor är ju faktiskt ledig på 1 Maj, men det hade blivit en schemamiss så hela mitt team jobbade den dagen. Jag tar kompledigt och det är då meningen att jag ska jobba in den tiden. :)
Idag är planen att Björn ska få klart min motorcykeln till morgondagens besiktning. Bilen ska också besiktas i morgon! :) Två flugor i en smäll!
1 Maj rundan

Jag tror att jag håller på att bli galen. Jag ser folk utanför fönstret hela tiden. Sedan inser jag att det faktiskt är människor som är utanför! Det är bara det att jag inte riktigt är van. På vintern så är cykelvägen igensnöad och de bryr sig inte om att ploga. Nu börjar folk att röra sig utanför vardagrumsfönstret igen och det känns väldigt ovant.

Nu ska jag iväg och lämna en bilnyckel till Hannas mamma. De har sålt en bil, men Hanna den filuren sparade på extranyckeln! :) Sen blir det att åka iväg på husspaning.
Jag har tillochmed börjat överväga att bosätta mig i Norrfjärden, är jag konstig då?

 

Välkommen våren!

Välkommen våren! Här kommer jag!
Idag har jag jobbat och det gick faktiskt rätt bra! Dvs dagen gick fort och jag blev rätt förvånad att tiden hade gått så fort när det var dags att börja gå hem.

Nu är det verkligen vår i luften och kommunen har till och med börja sopa bort all sand från gatorna! Nu ser det vårigt ut och det luktar damm! Precis som det ska vara! Snön smälter bort och jag hoppas verkligen att det inte vräker ner några fler snömonster och förstör för mina mcplaner!

Nu är det inte länge kvar till första maj rundan! Får se om jag hinner med det eller inte, har inte besiktat min mc än! Däremot har jag hunnit byta sadel! :) Är rätt nöjd!

Annars sitter jag bara här hemma och funderar på hur svårt jag har för att ta tag i saker. T ex så borde jag gå och hänga upp tvätten som precis blev klar och köra igång en ny, men jag är SÅ lat och jag sitter hellre på FL och häckar, eller som nu, bloggar om extremt oviktiga och intressanta saker!

Svt.se är by the way en riktigt bra sajt om man vill se på program som man har missat. T ex barnmorskorna! Så grymt gulligt och mysigt program! Snacka om att vara med i livets början! Hade jag varit mer beslutsam och lite mer orädd för blod, sprutor och komplikationer, så hade jag kanske blivit barnmorska! Nu blev ja inte det, men livet är ju inte slut ännu! :) hehe

Dags för nytt inlägg

Jag vet inte hur många gånger jag har satt mig ner och plitat ner ett inlägg som jag sedan har glömt att posta. Det har gjort att jag blivit irriterad på mig själv och givit resultatet att jag inte alls är sugen på att skriva ett nytt.
Eftersom att jag är ledig idag och det lite hör till traditionerna att skriva ett inlägg då, så tänkte jag gör ett försök!

I helgen ska jag och Björn åka en sväng till Umeå och vara där över helgen. Vi ska bo hos Hanna my honey, i hennes lilla studentkorridorsetta. Det blir säkert jättemysigt. Helgen kommer bestå i slapp slapp slapp och slapp.
Ev om fam. Lockby/Elvhäger är hemma och vill ha besök av tre små grisar så kan det hända att vi gör en svängom åt det hållet...

Vad har jag gjort idag? Jo, jag har faktiskt varit lite duktig och städat sovrummet . Har även kört en tvätt. Det var rätt länge sedan vi tvättade nu, så kläderna tycks bilda ett stort klädberg på toan uppe. Toan nere är än så länge klädfri och det är jag väldigt glad över.

Sitter och filar på olika bloggdesigner... Inte åt mig, men åt andra. Är roligare då tycker jag! Då får man verkligen utmana sin kreativa sida!

Nåväl, ska ta och göra en liten insats i vardagsrummet och köra en dammsugare över vår stora fina och röda matta, som tyvärr vekrar tro att den är en dammsamlare!

image94