Ledig onsdag.

Idag är jag ledig och ca 2,5 timmar har gått åt till att städa ur lägenheten. Det gick ju rätt fort!
:) Fick ju både hjälp av en snälll mamma och av en snäll syster! Tack för hjälpen!

Sitter nu hemma hos morsfars och har kikat hur det blev i Simmes rum när morsan tapetserade om. Det blev jättefint! Grått och svart och mörkt, precis som en ljuskygg tonåring vill ha det!

Ska försöka plocka lite och tvätta när jag kommer hem så att man kanske får se sitt kära golv igen. Just nu är det ett täcke av kartonger och svartsäckar som tar upp de kvadrat som annars skulle ha använts till vardagsrumsgolv och hall.

Jobbar torsdag och sedan fredag och sen så är jag ledig lördag och söndag! Yeay, ska bli riktigt skönt!

I mars så fyller jag 19 år och då öppnar även en ny motorcykelbutik i Skellefteå som vi ska ta oss en titt på! Då kan man testa lite mckläder och kanske komplettera sin mcgarderob en aning!

Kur

Jag funderar väldigt mycket på om jag och Björn tillsammans ska gå på camebridgekur. Det har vi gjort förr och det fungerade riktigt bra. Speciellt bra är att man får resultat som syns rätt snabbt, vilket jag tror kan behövas i motivation för både mig och Björn. Jag har ju ett par kilo jag skulle kunna gå ner och Björn skulle ju inte svälta ihjäl om han tappade ett par kilo han heller.
Efter kuren är det tänkt att man ska ha hunnit förändra sin kosthållning och promenaderna blir till en rutin.
Ska nog börja käka redan nästa vecka om jag orkar ta kontakt med konsulenten. Dyrt är det, men det är det förhoppningsvis värt!

Vårskriket får vänta...

För ettt litet tag så hade våren kommit hit till mig med vårsol och värme. Jag kände dock att det inte riktigt stämde, det är ju i Mars det ska börja bli vår! Så jag beställde helt enkelt lite mer snö å kyla.
Idag börjar jag 12.15 så jag har slöat framför tvn. Försöker också att bli av med en begynnande migrän. Hittar inga migräntabletter och håller därför tummarna för att det inte är migrän och att vanlig alvedon då hjälper.
Planen för veckan är att hinna flytta så mycket som möjligt. I morgon är jag ledig och den dagen kommer att bli en riktig flyttardag. Vill bli klar så fort som möjligt så att jag kan koncentrera mig på andra saker än flyttkartonger för ett slag.
Är i hustittartagen nu igen! :) Husen börjar bli så dyra där man vill ha dom, man är ju inte direkt ensam om att söka hus. Så vi väntar och väntar, kanske dyker drömhuset eller det potentiella drömhuset för en rimlig penning upp snart?
Känns så konstigt, jag vet att jag inte vill lägga ner tid på läggan som vi bor i. Det känns onödigt att "piffa" upp med nya tapeter. Den kostnaden lägger hellre på nya tapeter när vi köper oss ett hus...


Nåväl, ska försöka äta lite macka och hoppas att huvudvärken går över....


Ha de!image93