Seeega internet

Eller det är min uppkoppling som gör att internet blir så segt! Det är aningens frustrerande. Idag börjar jag vid 12-tiden så jag har lite förmiddag att slösa bort lite tid på.
Det är ruskigt tråkigt väder ute, grått och dimmigt. Kallt och rått. Om jag får inspiration så kanske jag gör klart min krans av fjunt. Hoppas den blir fin när den är klar. Är så himla roligt att tillverka saker med material från naturen. Det brukar oftast bli bra.

Denna vecka är det som sagt kvällsjobb som gäller. Är ledig på torsdag och sedan är det helg och jobb fram till nästa torsdag. Sedan är jag ledig fredag lördag söndag.

Undrar hur många som kommer att komma för tidigt på jobbbet? Det är ju vintertid nu och i ärlighetens namn så fattar jag inte varför man inte kan bestämma sig för att ha bara en tid. Är ju jobbigt att ställa om kroppen på olika tider. Dock är det ju bara två gånger per år och den värsta är ju när man ska ställa om till sommartid när man ställer fram klockan. Då måste man gå upp en timme tidigare. Nu får man ju åtminstone sova en timme "längre".
Vaknade halv 6 idag och var pigg. Har inte varit pigg på flera månader tror jag. Antingen är det så att jag sovit tillräckligt, eller så är det vaccinationssprutan som gör att jag fått superkrafter.

Igår spenderades dagen hemma hos familjen i Hortlax. Vi hade mysig fruktost och satt och bara mös. Sedan så for vi och plockade lite fjunt till att göra kransar. I slutändan blev det bara jag och lillasyster som gjorde kransar då morsan hade fått in en hög växel och sprang omkring och var effektiv.
Fick lite ångest själv, då jag visste att jag hade en del att göra hemma. Men det ordnade sig när jag kom hem. Städade upp lite i köket och lagade lite varma mackor i ugnen.
Gott var det!