Ett konstant behov efter att pyssla! Galna kräksjukan och IKEA

Mina pysselnerver spritter likt en nyfångad fisk från Jävrebodarnas fiskecamping, men inte får jag utlopp för mina storslagna behov. Jag vill så gärna göra en massa roliga pyssliga saker. Saker som gör att min lilla bubbla blir otroligt  vacker att leva i och till denna bubbla kräver jag snygga tyger, möbler och lite färg och fantasi. Tyvärr så hänger inte kroppen riktigt med vad min hjärna tänker ut. Jag är fortfarande magsjuk och jag förundrades idag över hur mjölkpaketet kunde väga så pass mycket fastän Björn hade druckit två glas ur förpackningen redan! Dessutom, hade jag haft ork att pyssla/göra om hemma så hade jag förstås befunnit mig på jobbet. Jag kan ärligt erkänna att jag faktiskt längtar till jobbet, bara för att få träffa mina polers och  annat löst folk och därmed skaffa lite socialpoäng så att jag inte blir skogstokig och börjar klättra på väggarna.

Jag har väl ioförsig pysslat lite idag. Jag har suttit mycket framför min käraste ägodel; den bärbara datorn!
Jag tillverkade då en brevlådeskylt i typsnitt halvugglig och skrev därefter ut denna på klisterpapper. Sedan tog jag med möda på mig alla ytterkläder och gick med tunga, ganska stapplande steg ut till brevlådan. Väl ute vid brevlådan var jag tvungen att VILA mig, herregud jag är förundrad var en sjukdom kan göra med ens kropp! Klistrade dock upp mitt nya klistermärke på lådan och stillade en liiiiten liiiten del av mitt stora pysselbehov. Vad det står på klisterlappen? ... Kom och hälsa på vettja! Så får du se själv! haha

Idag har dessutom mina nya möbler kommit. Emmeli har fått sin nyckel till sin lägenhet och jag har fått stränga order från Björn att på inga villkor öppna något av Ikeapaketen.
Björn är i skrivande stund på väg med våran fula gamla skaisoffa till Emmeli som ska ha den som "övergångssoffa".  När Björn sedan kommer tillbaka ska han montera ihop soffan, så jag får gott vänta.
Problemet är ju då, att jag ÄLSKAR att montera ihop möbler. Det är bland det roligaste jag vet, så jag kom på att jag iaf skulle öppna en del av paketen. Jag öppnade ett av paketen, plockade ut två delar och insåg att nu kommer jag inte längre. Jag orkar inte mer. Så då bestämde jag mig för att gå till min kära dator och beklaga mig lite över allt....

Nu har jag gjort det, så nu tänkte jag kanske sova en stund....

Puss å kram till er som vill ha "galna kräksjukan"! haha

Vinterkräksjukan

GIve me a break! Please!
Förra veckan var jag hemma två dagar.. spydde, feber och allmänt illamående. Blev friskt.
Igår for jag hem från jobbet, mår illa, spyr, har dock ingen feber.... Jag undar jag, kan det måhända vara vinterkräksjukan som har drabbat mig och hela sverige?

Thailand!

Jepp, just nu cirkulerar mina tankar enbart kring Thailand!  Jag är så enormt sugen på att åka, men min resfeber gör så att jag blir jättehispig. Detta resulterar förstås i att mitt kontrollbehov fördubblas minst 31 gånger, vilket resulterat i inköp av diverse reseböcker samt sjuhundrafemtioen favoritsidor som handlar om Thailand på nätet. Hela min vakna tid läser jag och studerar landet i minsta detalj, sett ur en guidboksperspektiv. Att jag dessutom sitter och pluggar thai resterande timmar gör inte det hela mindre överdrivet. Tyvärr så är det så här jag funkar om jag måste flyga flygplan. Att jag dessutom inte ska vara hemma med MIN familj under julen gör saken ännu jobbigare. Dock så får jag spendera julen med Björn och hans familj, de får helt enkelt duga..:)
Idag mår jag pyton, har feber och har tyvärr vänt magen ut och in ett par gånger. Problemet blir då att jag har extra mycket tid till att fundera över Thailand.

Reseplaneringen ser idagsläget ut som följande:
- Vi börjar våran resa från Luleå flygplats där ett plan kommer att flyga oss ned till Arlanda. Där kommer vi att byta plan som har sin destination i Helsingfors. Självklart så kommer vi att byta plan också där... Förhoppnigsvis så blir det inget mer byte eller någon mer landning förräns vi är i Thailand...
- De första dagarna kommer vi att spendera i världens varmaste huvudstad, Bangkok. Dels för att acklimatisera oss temperaturmässigt, men även för att vila och ta in allt nytt.
- Sedan så åker vi till Hua Hin, förmodligen med tåg....
- Här i mitten så vet vi inte riktigt vart vi befinner oss, förmodligen någonstans mellan Hua Hin och Koh Samui som är våran sista destination.

Vart ska vi fira jul? Ingen aning, vi kanske till och med blir hemlösa.:P

En sak är säker, jag ska inhandla kuddfodral!