Nästan som helg!

Fredagens arbetspass är avverkat och nu är jag hemma i lugnets vrå och ska börja laga mat. Ska även städa lite granna då vi får besök av våra härliga vänner i kväll!
Skönt när det inte är så stökigt utan bara är att dra av med dammsugaren och en sväng med skurmoppen för att få ett bra resultat!

Nåväl, dags att börja med hushållsbestyren!

Dagens konstiga teckning: Tant på pinne:'

Torsdag

Idag är det torsdag och i normala fall hade jag sett fram emot morgondagen på fler sätt än vad jag just nu i denna stund gör. Eller vanliga fall och vanliga fall, det beror ju helt på hur mitt schema ser ut för veckan! Nåväl det jag vill förmedla är min frustration att jobba 7 dagar i sträck. Det är aningens jobbigt och jag ser oerhört mycket fram till måndag. Söndag kväll klockan 19.00 kan jag gå hem och låtsas i min ensamhet att det är fredag! Man ska inte klaga egentligen, jag har ju faktiskt ett jobb!

Nååå, i morgon blir det dejt med Elina, Tobbe och Elma samt Sara, Peter och Judith. Ska bli naajs och då kommer Elma att få sin lilla överaskning. Synd bara att Elina sprang på stan idag på gallerian. För då har hon nog kanske varit där jag också har varit... Nåväl dubbel uppsättning av något är ju inte helt fel om man gillar att bajsa, kissa, äta och spy.... Lite kufisk meningsuppbyggnad. Men jag förstår iaf vad jag menar...

Björn är just påväg ut och ska gå med sin pappa på en promenad. Jag önskar dom lycka till men är inte det minsta avundsjuk eftersom att jag får ligga hemma alldeles själv i min soffa och känna lugnet. Nästan så att jag håller på att somna. Det är så synd att vintern här ska vara så mörk, man blir så urladdad! Det känns som att man inte orkar göra någonting! Näe fram för våren då alla trevliga vårkänslor dyker upp i samma tid som solen börjar stå längre på himlen än nu.... Nu är solen och lyser på några andra människor på andra sidan jordklotet och vi här uppe få helt enkelt försöka njuta de korta stunder solen vill visa sig!

Idag har jag förresten varit och impulshandlat. Jag som alltid har avskytt stickat. Nu har jag köpt två koftor till. En som är galet stor och väldigt lång. Blyertssvart och har ett mönster som jag förr skulle ha avskytt. Nu funkar det alldeles utmärkt!  Det känns som att gå omkring med en morgonrock och inte behöva frysa en endaste liten stund. Köpte även en annan stickad sak, men den hade inte långa ärmar. Den såg skum ut när man knäppte den, men mer okey, eller mer som en filt när den bara fick hänga på axlarna. Aningens stickig var den också, men det går säkert över när man får tvätta den en vända.
Apropå stickningar så har jag börjat sticka ett par basicsockar i Raggigarn! Hoppas jag orkar göra klart dom. Jag vill helst hålla igång en massa projekt samtidigt, men då vet jag att inget blir klart! Så jag ska försöka hålla mig och färdigställa mina härliga sockar!

En surprise!

Idag har vi spenderat kvällen med att titta på hus och åka runt i Piteå för att titta närmare på de mer intressanta objekten. Jag har också fått tillbaka synen då jag var hos optikern och vipps så hade jag min gamla styrka igen. Dock så ser jag inte som jag ska fortfarande och optikern tyckte att jag kanske borde ha liite starkare linser, men vi får väl se..

Och till överraskningen... som jag inte ska avslöja idag! :) Mystiskt mystiskt. Näe, jag håller på att tillverka en grejj till Elma. Jag har jättekul, men det är rätt stökigt i vårt vardagsrum! Ska nog städa så att det inte är jättestökigt från allt pyssel idag! Det är något som jag velat tillverka länge, men egentligen inte haft anledning till! Men nu kommer det till användning hoppas jag.... eller vi får väl se :)