En tavla

Detta är mitt senaste målarprojekt. Jag har haft själva duken väldigt länge och jag hade först bara målat ränderna. Sedan har den stirrat elakt på mig som om den i sin innersta önskan ville att jag skulle göra den komplett.... Den är typ klar förrutom att jag ska ta bort de totalt misslyckade stjärnorna. Jag har inte sett om jag har kvar någon färg... hoppas det...
Har målat av mönstret som jag har på tyget som jag klädde om en lampa med. Tyget är från IKEA och det skriker Erika om det.
På tal om något annat som skriker Erika. Jag kom hem igår ifrån jobbet och upptäckte en underbar ljusstake i precis den grönfärg som jag älskar! Min älskade familj hade köpt den åt oss. Oj så fin den var. Om det inte vore fö att internet är segare än en riktigt degig smörkola en solig sommardag så skulle jag ha lagt upp en bild. Men det får kanske bli i morgon i fall hastigheten går upp då! :)


Lugn dag idag eller?

Jag hoppas det blir en lugn dag i dag och jag hoppas verkligen att jag hinner med allt jag ska göra på jobbet. Somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag. Klockan 5 vaknade jag och var pigg och jag har därför hunnit slappa på soffan och sett en massa filmer och roliga serier. Egentligen borde jag kanske ha tvättat eller gjort något annat nyttigt. Men, men det finns tid för det också senare under dagen efter att jag slutat jobba.
Jobbar i veckan också från måndag till torsdag. Sedan är jag ledig fredag-lördag-söndag! Yeay! Jag längtar!

Mätt och belåten

Nu är min mage alldeles full med god mat och jag känner mig aningens trött. Hoppas att jag blir lite piggare!
Jobbar dag och slutar vid 17. I helgen jobbar jag också liksom nästa vecka innan jag har ledigt nästa helg.
Ikväll så ska vi se på Törnrosa och så blir det väl att äta någon god middag. Har länge velat ha Törnrosa och på barnens hus hade de filmen för halva priset. :) Yeay