Orosmoment!

Herregud! Vad har jag egentligen gett mig in på!? Det här med att flytta lät ju hur underbart som helst för tre månader sedan, men nu känner jag verkligen ångesten som kommer över som ett stort tryckande åskmoln! Jag gillar VERKLIGEN min lägenhet.... Och tanken på att någon annan kommer att bo här känns jättekonstigt. Jag vill faktiskt inte att någon ska få bo här, speciellt inte när jag har hunnit tapetsera om i nästan alla rum.... Jag skulle helst av allt vilja riva ned de nya så att de gamla kommer fram...*djävulshornen växer ut*. Dessutom så hoppas jag att ingen kommer att märka alla de saker som vi har gjort i lägenheten som man egentligen inte får. T ex städskrubben kändes lite liten, så vi slet helt sonika ut lite inredning för att få plats med t ex en dammsugare, som EGENTLIGEN borde få plats i en städskrubb.
Nog om detta, eller näe förresten det hör egentligen ihop. Jag var igår på mitt kära IKEA och handlade småskit för ett par tusen. Jag har nu k ommit överens med både mig själv och Björn och vi har nu bestämt att vi inte ska använda de nya IKEA sakerna förräns vi har flyttat in i den andra lägenheten. Nu ligger prylarna i en av mina sjuhundranittotusen kartonger i vardagsrummet uppmärkt med IKEA. Då har jag åtminstone något att längta till!
Nåväl, dags för fläskfilé med ljummen potatissallad! MUMS!

Grrr!

Grrr!
Grrr! Jag är en tiger! Jag älskar att ansiktsmåla! Det är ju urkul, speciellt tigrar!
Det är konstigt att man kan bli så glad över en så enkel sak som en ansiktsmålning, men så är det!
Lite andra saker som har gjort mig glad på sistone:
- Jag har fått börja på ett nytt jobb!
- Jag har snart en helt färdig bil att köra!
- Jag har fått en ny stereo av Björn!
- Jag har fått en ny mobil av Björn/Mig själv!
- Jag har köpt ett jättefint halsband... blåa blommor!
- Jag har köpt en baslåda.. eller egentligen är det en tub.. 10'' Så nu kan ja verkligen spela lite bra musik i bilen!
- Björn har köpt nya högtalare till bilen!
Yeeea, det känns helt okey nu mitt liv. Jag har dessutom lagat mat idag som var jättegod och jag ser verkligen fram emot min cykeltur till jobbet i morgon! Inte mycket kan få mig på dåligt humör!
Heejdå!

Nu är det klippt, Posh!

Ah, visst är det irriterande! Värsta mediauppbådet för att Victoria Beckham har klippt av sig sitt fula skabbiga löshår! Nej, det var inte fint och hon såg ut som en transa innan! Nu ser det helt okey ut och lite av hennes "plastighet" har nog försvunnit med hårstråna som så snällt fick byta plats från huvud till sopnedkast. Idag har jag kikat på bilder från Aftonbladet.se och konstaterat att hennes tatuering som hon tydligen dolt i flera år, är hur ful som helst. Det ser ju faktiskt ut som att hon tillhör Frankensteins monsterkoloni med stygn i nacken!
Nej, min allmänna åsikt är att tatueringar i regel är väldigt fula. Visst kan det vara fint.. ibland.. väldigt sällan. Men speciellt snygga motiv lyckas inte många skaffa sig... Dessutom så har jag en tendens att bli trött på saker, så en tatuering skulle jag aldrig skaffa mig! Men visst kan jag bli sugen ibland, när man ser en riktigt snygg! Bli inte ledsna nu ni som har tatueringar, för det är väl för sig själv man skaffar sig en tatuering och inte för andra?

På rätt kropp passar allt, även en ful tatuering.... samma med kläder... Med rätt kropp passar ALLT  till och med ett par mjukisbrallor och en sluskig t-shirt gör så att det ser lite coolt slappt ut. Varför är inte jag begåvad med ett sådant utseende? Nu måste jag slita och köpa smink och kläder för att jag ska se okey ut i min alldeles egnna liilla speciella värld! Kanske ska jag ändå köpa den den ursnygga klänningen som jag har spanat in ändå? Fastän den kostade mer än en klänning bör kosta?