En fredag

Idag är det fredag och den är väl rätt så lik alla andra dagar i veckan. Jag har inte gjort något speciellt, bara varit hemma och tagit det lungt och verkligen njutit av att vara ledig. Har gjort om bloggens utseende lite också, så jag fick lite utlopp för mina kreativa tankar. Brukar ju annars när kreativiteten kliar i fingerspetsarna ta tag i inredningen i lägenheten, men nu så är jag så illa tvungen att fokusera på dett som kan flyttas med till nya läggan.

Ska försöka ta tag i mina matvanor när vi börjat få ordning i lägenheten. Här är det svårt att tillaga mat så det blir väldigt mycket att äta ute, vilket inte är bra för varken magen eller plånboken. Hade även tänkt att ta tag i min motionsplanering. Jag har verkligen varit dålig de här sista åren då jag har bott hemifrån. Jag har nog bara varit ute och motionerat vid ett fåtal tillfällen. Nu senaste veckorna har jag ändå försökt att ta cykeln till jobbet i stället för bilen och det hade jag tänkt fortsätta med. Synd bara att man lider av latmasken och är SÅ frestad att ta bilen för att få sova ett par minuter extra på morgonen.

Mina framtidsplaner för både mat motion och hälsa:
Börja gå ut och gå minst tre gånger per vecka i ungefär en månad.
När jag fått rutin på det hade jag tänkt att utöka dagarna till 4 dagar per vecka i en månad.
Mitt mål kommer att vara att gå ut och gå varje dag, men det är svårt att bryta gamla vanor så istället gör jag det i etapper.

Planera maten vecka för vecka.
Bara äta ute i största nödfall och då äta ett nyttigare alternativ.
Jag har även tänkt att börja använda mer färska produkter när jag lagar mat, dels för att det är nyttigare och dels för att det är mycket roligare att laga mat då.  När jag idag väl lagar mat så blir det mycket halvfabrikat och både jag och Björn kan må så mycket bättre på att äta lite nyttigare.
Eventuellt hade jag tänkt att gå med på någon viktminskningssida på internet för att få råd och tips men även inspiration till att upprätthålla mina planer.

Nu hade jag tänkt sova! Är SÅ trött och längtar efter att få drömma nya fina drömmar om mitt nya liv!

Finally helg!

Jepp, då har jag tagit helg! Slutade klockan 15.00 idag och är ledig i morgon fredag! Sedan jobbar jag på helgen, men det blir ju som vanligt bara ett par timmar... Så skönt det är att äntligen få bli människa och hinna göra saker! Problemet är att jag är så extremt trött nuförtiden. När jag kommer hem från jobbet så somnar jag bums och sover nästan hela kvällen. Vid niotiden vaknar jag upp ur min dvala, surfar lite och går sedan och lägger mig igen. Börjar nästan undra vad det kan vara... Jag kanske borde äta lite mer broccoli så jag får i mig lite järn. För järnbrist brukar väl göra så att man blir trött?

LÄNGTAR som ettt as efter den nya läggan! Vi kanske får nycklarna på måndag, och då skulle jag vara lyckligare än överlyckligast! SÅ spännande det ska bli. Jag har redan börjat fundera på vilka tapeter jag ska ha och hur det ska se ut... :P men måste hålla i plånkan också, då det ekar tomt.
Tur att jag har Björn... både till att försörja mig, men även att pussa på. Han är det absolut bästa som finns i min värld! Älskar dig!

STRESS STRESS STRESS STRESS STRESS!

 stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress