I'm turning 21

Nu är dagen kommen! Shit pommesfrites! Jag minns när jag var förväntansfull inför högstadiet. Då tänkte jag: "År 2000 kommer jag att gå i sjuan på högstadiet, Gud så stor jag kommer att vara då!"
Nu är högstadietiden och gymnasietiden förbi och inte blev det som jag hade tänkt mig heller.
21 bast. om nitton år till så är jag 40. Det är länge kvar, men man kan ändå inte låta bli att undra hur livet kommer att se ut om ett par år, om tio år, om tjugo år. Kommer jag att leva länge eller kommer jag att dö i min ungdom?
Det känns lite konstigt att fylla år, mest för att det inte alls är som när jag var liten. Då fick man tårta på sängen och man blev väckt av "ja må hon leva"... I morse fick jag grattissms. Det var trevligt, men ingen har sjungt för mig än. Björn har nog helt glömt bort att jag fyller år. Nåja, han sjöng inte för mig, och inte fick jag någon tårta.
Jag får nog ta och göra mig en tårta när jag kommer hem från jobbet. Jag slutar vid 20.00 så då kanske jag hinner fara på ica och köpa en prinsesstårta och om jag ids så tillverkar jag en egen...
Vi firade min födelsedag i lördags med familjen.  Jag fick fina presenter och så åt vi den obligatoriska "kinagrytan". Kinagryta har nog inget alls att göra med kina, förrutom att det är böngroddar och ris med. På förpackningen så står det att produkterna kommer ifrån Thailand, och själva fläskköttet kommer nog från någon gris i norrbotten...
MUMS!

Jag känner mig deprimerad, men samtidigt´glad... Det är vår! och det finns inget bättre vårtecken än sin egen födelsedag!
Så grattis mig själv! Hipp Hipp Hurra och Ja må ja leva!

Det stinker!

Det stinker!
Är jag ett rymdmonster? Kökssvetsare, eller kanske byfåne?
Nae, byfåne kanske, men det jag har på mig är faktiskt en friskluftsmask! Perfekt att använda om "någon" har glömt att rengöra matlådan. Eller när "någon" har glömt sin matlåda framme i två veckor. h det finns säkert fler användningsområden... exempelvis toaletten, men då krävs det att fläkten är UTANFÖR toalettdörrn och inte innanför!

Snart fyller jag år, det kommer att bli jobbigt, för då fyller jag 21. Det känns som att min ålder inte riktigt passar med min mognadsgrad... Jag är nog fortfarande en tonåring. Forever 19!
En annan sak som är snart är jobb! Borde egentligen gå och klä på mig lite kläder och sedan göra mig klar och äta lite mat. Men det är ju "jätteintressanta" tvprogram på tvn, och dom kan jag ju inte slita mig i från!

Med tung blick och ett stort dunkande värkande huvud!

Ah, jag erkänner... Jag ÄR bakis. Jag har ett huvud stort som en luftballong och det känns som att alla ljud är uppförstorade gånger 1000. Jag har suttit....nåja sovit framför TVn hela dagen och resten av dagen så har jag spenderat tid framför datorn. Jag ska testa ett nytt spel som tydligen ska vara bra. Hoppas att det inte är allt för kul, för jag har så lätt för att bli beroende av spel och min tid vill inte räcka till som det ser ut idag... Måste lära mig att prioritera.
Igår var det finnefest hemma hos Emmeli. Det var... intressant. Nu har vi iaf fått  fräscha upp vårat stora ordförråd av finska och ryska... och spelat Wii.

Nä, jag ska nog ta och göra nått. Måste ju fräscha till mig inför kvällens melodifestival... Fast jag skulle ju inte direkt gråta om jag missade festivalen... Jag skulle må gott alldeles ensam hemma i soffan! Eller okey, jag skulle vilja vara slappare än en gammal tants tuttar och slappa hemma med Björn. I pyamas och täcke, framför TVn. Med en massa cola och svullchips.Måndag igen! Inser också att jag var så hängig i lördags att jag inte en lyckades att publisera det jag skrivit. Men jag hade bara mig själv och ölen att skylla!
Jobbar kväll hela veckan. Känns som att jag hellre jobbar dag. Plånboken gillar dock att jag jobbar kväll. Fundera på vad jag ska äta idag. Har tagit fram crêpes, eller hur de nu stavas. I vilket fall som helst så sitter jag nu och käkar och ojjar mig framför datorn.
Hur ska jag hinna till jobbet, jag som hade tänkt att vara nyttig och gå. Bara för att jag är så slö och blir paralyserad av dåliga tv program så verkar det alltid sluta i att jag är stressad och måste ta bilen..
Jag som var så duktig för några veckor sedan.
Nåja, jag ska städa ihop lite nu och sen bär de av till ett evigt svarande i telefonen....