Stenskär

Idag när vi vaknade visade termometern på närmare 28 grader i skuggan. Så vi bestämde oss för att åka och bada. Elsa segade på och skulle leka med aaaallla sina saker innan. Så tiden gick och helt plötsligt så var hela förmiddagen borta. Vi bestämde oss för att åka ut till Björns föräldrars stuga som ligger ute i Pite skärgård. Där är det alltid lite mer svalkande och inte lika kvavt. Elsa ville INTE bada i poolen, hon skulle bada på en strand. Så vi ringde och hörde i fall vi kunde åka ut med båten till Rönnskär. Och så blev det!
Havet var stilla och jag gladde mig åt att inte bli sjösjuk. Båtfärden fläktade friskt och det var riktigt härligt att se en helt blå himmel, utan något moln.
Väl framme vid Stenskär badade Elsa i det väldigt kalla vattnet. Hela stranden var täckt med båtar, så vi var definitivt inte ensamma. Vi drack kaffe, åt lite smörgås och frukt och bara mådde gott. Sen gick vi över på andra sidan ön till den andra stranden för att kika hur det var där. Supervackert som vanligt förstås! En riktig pärla i vår fina skärgård!