Stenskär

Idag när vi vaknade visade termometern på närmare 28 grader i skuggan. Så vi bestämde oss för att åka och bada. Elsa segade på och skulle leka med aaaallla sina saker innan. Så tiden gick och helt plötsligt så var hela förmiddagen borta. Vi bestämde oss för att åka ut till Björns föräldrars stuga som ligger ute i Pite skärgård. Där är det alltid lite mer svalkande och inte lika kvavt. Elsa ville INTE bada i poolen, hon skulle bada på en strand. Så vi ringde och hörde i fall vi kunde åka ut med båten till Rönnskär. Och så blev det!
Havet var stilla och jag gladde mig åt att inte bli sjösjuk. Båtfärden fläktade friskt och det var riktigt härligt att se en helt blå himmel, utan något moln.
Väl framme vid Stenskär badade Elsa i det väldigt kalla vattnet. Hela stranden var täckt med båtar, så vi var definitivt inte ensamma. Vi drack kaffe, åt lite smörgås och frukt och bara mådde gott. Sen gick vi över på andra sidan ön till den andra stranden för att kika hur det var där. Supervackert som vanligt förstås! En riktig pärla i vår fina skärgård!
 
 

Godnattsaga?

 

Nära haaaavet

Idag har vi varit ute på Björns föräldrars stuga. Det var supervackert väder och jag lyckades med konststycket att sova bort flera timmar inomhus. Av någon anledning har jag blivit supertrött igen. Jag som hade hoppats på att jag skulle bli piggare och piggare. Särskilt när det snart är dags att börja om att jobba igen. Semestern har verkligen gått superfort och jag har tänkt att njuta varje sekund av den här veckan som är kvar!
 
Magen blir större och större och jag bor i mina mammakläder. De vanliga kläderna fick flytta bort från garderoben för rätt länge sedan. :) Har inte gått upp något än så länge sedan startvikten, har förstås legat på minus då jag har kräkts så mycket, men nu är jag på +- 0. Vi får se hur länge det varar! :P
Är sjukt kissnödig hela tiden och magen är stenhård, jag ska inte gnälla.... för det här ju bara början! Jag är ju bara i vecka 16. Jösses, jag vet ju vad som  väntar! :P
 
Jag har ju grävt fram kameran igen och mellan små bläbärsätarpauser så tog jag lite kort och det var så himla roligt. Alla kort blir ju förstås långt ifrån bra, men det är ju själva glädjen i själva fotandet som jag vill ha ut. Vara lite kreativ, fånga lite minnen på bild.
 
I morgon kommer Hanna F hit, fast hon heter numer Hanna Ö, egentligen :) Ska blir superkul att träffas!
 
Sommaren är verkligen fantastisk!