Fy vad jag är slö!

Klockan är snart halv nio och jag har inte kommit ur nattlinnet ännu. Det måste vara något fel på mig? Kanske har jag drabbats av latmasken?
Jag har storslagna planer på att klä på mig vanliga kläder, borsta igenom håret och sedan åka iväg på affären och shoppa lite mat. Typ köttfärs och så var det något viktigt som jag nu har glömt. Typiskt! Jag hoppas jag kommer på vad det är som är slut.  Säkert typ smör eller nått. Om det inte vore för att jag fått latmask så skulle jag nog gå och kolla i kylen.

Jag har trots latmasken ändå gjort gaaanska mycket här hemma. Typ sorterat tyg. Klippt sönder lite tyg och försökt att rensa lite här i pyssel/hobby/data/förrådsrummet.
Jag tvingade Björn att rensa lite bland tidningarna. Det gick bra. Hela tre tidskriftssamlare mindre! Egentligen borde han få medalj, för jag vet hur mycket han älskar sina tidningar. jag försker sluta vara nostalgisk och slänger bort prylar till höger och vänster. Jag tror nästan att Björn blir rädd att jag gör mig av med hans prylar. Men det gör jag inte. I alla fall inte de prylar som jag vet att han kommer att sakna! Mohaahaha

Jag ser fram emot när Björn slutar för kvällen. Han jobbar kvällsskift hela veckan. Det är trevligt på förmiddagen när han är hemma, men det är klart, alla mynt har två sidor. I morgon är han iaf ledig. Då ska vi köpa ännu mer plastbackar.

Nu kör vi lean production här hemma!

Ja, jag kan absolut inte förstå hur det kommer sig att vi är sådana prylsamlare jag och Björn. Just därför har vi börjat med lean production här hemma. Eller ja, kanske inte riktigt, men nästan! Var sak på sin plats och bort med allt annat onödigt.
Vi har börjat med kläderna. Har sorterat bort säkert 5 ICA-kassar. Det känns gött!

Frågan är ju bara hur lång tid detta projekt tar.

Hur gör man t ex med tidningar? Alltså typ tidningar som man köpt som handlar om t ex bilar, barn eller kanske matlagning? Ska man slänga bort dom? Det känns ju som lite slöseri med pengar? Å andra sidan har jag precis återupptäckt bibblans magiska lånekort. Björn vill dock ha kvar sina tidningar. Jag kanske sorterar ut mina tidningar.
Och så har jag kommit på att jag vill ha tidsskriftshållare på väggen. Jag vet hur de ska se ut. Men då måste jag få tummen ur och tillverka dom!

Jag vet knappt vart i huset jag ska börja. Vilka prylar ska man slänga och vilka ska man ha kvar?

Hittils har jag som sagt städat ur garderoben i sovrummet. Jag har rensat bland ljusen i vardagsrummet och så har jag roddat liiite i tvättstugan.

Jag önskar att jag orkade mer, men jag vill bara sova idag. Tavegyl-tabletten är otroligt effektiv, jag klarade av att vara i ett katthem i flera flera timmar idag utan att känna av så jättemycket av katterna. Synd bara att jag blir så otroligt trött av tabletterna! Undrar om det finns något piller som inte är olagligt och farligt när man ammar som är uppiggande?

Älskade barn!

Älskade barn, du har nu funnits hos oss i 6 månader. Ett halvt år. Tiden går så fort, jag hinner knappt med. Det känns som nyss som du låg på min mage för första gången. Och det är ju klart, det är ju bara 6 månader sedan.
Det är så fantastiskt hur mycket kärlek och glädje du ger både mig och PapaBear och hur lycklig du gör oss.
Vi älskar dig mest av allt i hela världen!