Tv-SHOP

Ja idag har jag klivit upp tidigt! Jag sitter faktistk framför Tvn och ser på Tv-shop... Jag fullkomligt avlider av att se på det programmet, de står nu och försöker sälja en elektrisk sax. Fördelen med en sån sax är iaf att man inte kan smälla en ballong? ! Man kan göra en dörrmatta! Jättelätt !Dessutom passar dom höger och vänsterhänta, och alla har väl längtat efter att klippa genom lager av tuffa materieal som t ex jeanstyg och läder. Och Du! Du har väl inte missat att den klipper genom kuponger också?
Jag menar WHAT? Okey med alla träningsredskap och skit som dom så gulligt ska visa upp på alla shoppar på tv. Men en ELEKTRISK sax? Jag avlider!
Jaha idag nblir det jobb och jag VILL INTE! Men ja måste, jag som var ledig, fast jag kan bara jobba till klockan 12.00 sen måste jag fara... Jag ska nog fara 11.00 istället, för jag vill faktiskt inte stressa... Och Det var min lediga dag. och den ÄR helig.
Näe dags för mig att ta på mig lite käder  på min slimmade vältränade kropp...

Erika has left the building!

Min kamera

71337-9

Min kamera är sjuk, den har varit sjuk ett tag nu, men har faktiskt kunna plåta lite bilder iaf.. Det är rätt trevligt... Jag menar hur somrig är inte den här bilden ovan som jag tog på min lillasyrras bukett av maskrosor som stod i en vas på köksbordet? Me like!
Idag har jag inte gjort många knop. Vaknade vid 12-tiden av att någon ringde till Björn. Bestämde mig för att ligga kvar och slappa och se lite på tv. Ringde till morsfars, de var i Luleå och de hade inte haft en tanke på att ringa till mig. De trodde att jag jobbade. Det gjorde jag inte. Fuck!
Låg och såg på tv tills klockan blev 17.00 då klädde jag mig och tog Leifyn och burnade till Hortlax. Ingen var hemma, smart som jag var hade jag tagit med mig alla trosor, kalsonger, sockar och bh's som någonsin funnits i min ägo för att tvätta upp och åter kunna använda mina kära underkläder. Nu använder jag sånadär fula underkläder som man bara använder om man inte har tvättat på väldigt länge.
Nu kan jag åter igen använda mina sexiga troller...
I alla fall så kom morsfars hem och jag har nu umgåtts med dom under hela kvällen. Trevligt! Har hunnit dricka 3 glas chokladmjölk. En kopp varm choklad och en kopp té. Har dessutom ätit två mackor och nu är jag lite hungrig igen...  Jag och morsan har suttit och spanat på kök och badrum i mina inredningstidningar plus att jag klippte morsan i en ursnygg frisyr. Jag är SÅ stolt att det blev så bra. Fuck  alla frisörer som klipper min mamma illa.. Jag kan bättre!

Näe nu är det dags för mig att pallra mig till närmsta säng! Björn sover inte hemma inatt, han är och campar på nån ö ute vid Jävre... Jag vägrade att följa med.. Mina campingnerver har inte drillats på ett tag och jag måste ju faktiskt få naturträna mig eftersom att jag inte är van vid sådana resor och övernattningar! jag vill ha resårmadrass och alla andra  lyxigheter!

När trollen finner ro

Ah, det är helt sjukt vad man kan vara mörkrädd! Jag har sovit själv hemma inatt, för Björn har varit ute och svirat. Hoppas han sov i Peters lägenhet nu....   Jag är SÅ glad att jag bor en våning upp, för då slipper jag tro att någon kikar in genom fönstret på kvällarna. Jag menar hur många fönstertittare skulle våga ta en stege och kika in genom mitt fönster? Näe, precis! LITE rationellt tänkande tack!
  Vad händer idag? Blir någon förvånad om jag säger:
- Jag ska jobba!
Jag förvånas inte själv. Det är helt sjukt vad mycket man jobbar. Helger och kvällar och allt vad det nu heter. Jag blir snart tokig! Idag är det dessutom kristi flygardag och då jobbar alla heltidare eftersom att det är en mjukdag... Gah! Det blir iaf ett bra team, hoppas jag, för jag vill inte slita röven av mig idag igen. Min kropp har fått ta emot ansträngningar som är värda mer än en bragdmedalj på det där stället.
Näe, jag ska väl vara tiden nådig och se till att jag är färdig för att dra till jobbet. Klockan är halv nio och jag bör vara där klockan nio, helst tidigare.
Slutar 19.00 och då är jag ledig... ända fram till lördag klockan 14.00
NICE!
So long suckers!