ÄNTLIGEN!

Äntligen sover Elsa! Hon har varit febrig i ett par dagar och med det kommer det gnäll och kläng på köpet. Hon vägrar i princip att äta vanlig mat, istället vill hon amma. Det går ju förstås för sig, men nu är det bara det att jag känner mig SÅ less! I natt har jag inte sovit ett skit. Hon har bara legat och tumlat runt i sängen och vaknat och panikskrikit och så har hon villat snutta HELA HELA natten.
Utebliven sömn och ett skrikande barn ledde till att jag kände mig ännu mer stressad och vips så hade jag migrän.
Ibland är hon billig :) Som tur var så kom Elsas Mormor och Morfar och moster Emma förbi tidigare idag vilket gjorde så att Elsa blev lite mer medgörlig. Nu sover hon förhoppningsvis en stund så att jag får pausa lite.

Jag har hittat ett superenkelt syprojekt som jag ska prova på. Ska bara räkna på hyr mycket tyg jag behöver så att jag kan beställa. Sen är det bara vänta på att tyget dimper ned i brevlådan och på att jag ska få lite fritid över. Tänkte sy en klänning till mig själv. Är alltid kul med något nytt i garderoben. Förhoppningsvis passar mönstret min kroppsform. :)

Jag har så många måsten och borden. Men istället så hänger jag en stund framför datorn. Jag ger mig själv den tiden. Högskoleprovet blev det inte mycket tid till att plugga till heller, men jag tänker inte stressa över det. Jag får förmodligen årets sämsta resultat på mattedelen, men då vet jag ju vad jag ska öva på till nästa högskoleprov :)

Bubblan

Här hemma görs allt för att Elsa ska tycka att bilar är det bästa som finns i hela världen med både böcker, filmer och entusiastiska rop när vi är ute och det kör förbi en bil. Dock kläckte Björn kommentaren "Jag har skapat ett monster" om Elsas bilintresse. Han sa det med lite ångest i rösten och jag menade på att han får skylla sig själv! :) Elsa och Björn hade nämligen varit i garaget i ett par timmar och hon ville verkligen inte gå in! Jag var helt övertygad om att hon had gjort illa sig, men nej nej, det  var bara envisheten som talade, eller rättare sagt skrek! :)


Elsa på den finurliga bilstolen! (De backade ut ur garaget och var förstås inte på någon biltur om någon nu trodde det! :P )


Och jag har mått skit igår och idag. Typ migränanfall med ett skadat stort sömnbehov. Fick hjälp av mamma igår och av svärmor idag! TACK!

Och Erika hon är tröööööttt!

Ja, alltså jag är så sjukt trött. Var hemma hela förra veckan och mådde riktigt riktigt konstigt.
I helgen åkte vi till Ikea, det slutade med att jag fick synrubbningar, yrsel och svimningskänslor och vi fick avsluta shoppingturen tidigare än vad vi tänkt. Som grädde på moset fick även min polare ett gallanfall inne på tag-själv-lagret på Ikea och fick åka till akuten. Hej och hå! Nej vi håller inte alls på att bli gamla?!


Nåväl nåväl. I morgon ska jag till Cederkliniken och kolla om jag har urinvägsinfektion. Jag hade även planer på att de ska få kolla upp så jag inte har problem med sköldkörteln. Eller jag har helt enkelt bestämt mig för att gå till botten med mina problem. Det är svårt att vara glad och sprallig när man känner sig som en säck potatis som man släppt ut på en väg och sen kört över.

Elsa sover, jag ska snart käka mat. Sen längtar jag tills jag själv får sova. JAG ÄR SÅ TRÖTT!