ÄNTLIGEN!

Äntligen sover Elsa! Hon har varit febrig i ett par dagar och med det kommer det gnäll och kläng på köpet. Hon vägrar i princip att äta vanlig mat, istället vill hon amma. Det går ju förstås för sig, men nu är det bara det att jag känner mig SÅ less! I natt har jag inte sovit ett skit. Hon har bara legat och tumlat runt i sängen och vaknat och panikskrikit och så har hon villat snutta HELA HELA natten.
Utebliven sömn och ett skrikande barn ledde till att jag kände mig ännu mer stressad och vips så hade jag migrän.
Ibland är hon billig :) Som tur var så kom Elsas Mormor och Morfar och moster Emma förbi tidigare idag vilket gjorde så att Elsa blev lite mer medgörlig. Nu sover hon förhoppningsvis en stund så att jag får pausa lite.

Jag har hittat ett superenkelt syprojekt som jag ska prova på. Ska bara räkna på hyr mycket tyg jag behöver så att jag kan beställa. Sen är det bara vänta på att tyget dimper ned i brevlådan och på att jag ska få lite fritid över. Tänkte sy en klänning till mig själv. Är alltid kul med något nytt i garderoben. Förhoppningsvis passar mönstret min kroppsform. :)

Jag har så många måsten och borden. Men istället så hänger jag en stund framför datorn. Jag ger mig själv den tiden. Högskoleprovet blev det inte mycket tid till att plugga till heller, men jag tänker inte stressa över det. Jag får förmodligen årets sämsta resultat på mattedelen, men då vet jag ju vad jag ska öva på till nästa högskoleprov :)