Utmaning!

Monica har utmanat mig, så då är det bäst jag sätter igång! :)

 Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

1. Jag tänker extremt mycket och har på senaste tid blivit väldigt stressad av alla mina tankar. Ibland känns det som att mitt huvud är överfullt och då tappar jag ord när jag ska prata. Som tur är så är min kära pojkvän en bra tankeläsare så han kan utan problem urskilja om jag vill ha fotmassage eller om det är ett glas mjölk jag menar när jag gestikulerar och gör konstiga ljud.

2.  Jag är en extrem tvgalning och ser på väldigt mycket tv. Önskar faktiskt att jag kunde ha en mer regelbunden vardag så att jag kunde följa alla serier mer ingående, hur patetiskt det än låter :P . Har stor användning av mitt tvtittande i mitt arbete på kundservice, så jag kan ju iaf skylla på att det är lite research*host*.

3. Älskar att handarbeta och skapa. Har inte alltid behovet av att färdigställa mina kreationer, vilket resulterar i en hel del sockar och vantar som inte får någon kompis. Drömmer i hemlighet om att få jobba på en reklambyrå eller något annat ställe där min kreativitet sätts på prov.

4. Cheeseballs var bättre förr, då var de runda och inte som tjocka ostbågar. De kombinerade jag helst ihop med en burk energidryck vid namn Battery. För att få en perfekt kväll så brukade vi alltid bädda rent i sängen och sedan hyra en film på Shell, när Björn bodde i Jävre. Hur mysigt som helst!

5. På tal om ätbara saker så har jag alltid gillat sura frukter. Särskilt tycker jag om citron och lime. Kan äta de precis som de är,  men efter en provtur i köket för att piffa upp smaken på limen så upptäckte jag att worchestershiresås (orkar inte kolla stavningen just nu ) kombinerat med skivad lime är hur gott som helst. Har inte ännu hittat någon som tycker samma. Resultatet är nu att det finns 5 stycken flaskor i kylen för att inte förrådet ska ta slut! :P

6. Har extrema problem med att ta i papper om jag är blöt om händerna. Det värsta som finns är att vara nyduschad och torr om händerna när man måste röra i någon form av papper. Allra helst tidningspapper. Får rysningar bara jag tänker på det.

7. Har under mina glansdagar som fjortis limmat fast plasthår från färgtester med superlim. Detta resulterade i att jag fick en del kala fläckar i hårbotten då jag bestämde mig för att ta ut dom ett par dagar senare. Att en av mina bästa polare (Elina) var den som gjorde det på mig (Jag vill inte skylla ifrån mig då det delvis var min egen idé, men vi hade slut på nagellim, haha)  vilket gör det hela lite roligare eftersom att hon precis nu i slutet av denna månad ska avsluta sin frisörutbildning. Dessutom brukar man inte heller använda nagellim när man gör hårförlängningar...

Nu utmanar jag: Maja, Lisa, Sara, Elina/Tobbe, Stina, och min Mamma :)
 

Torsdag

Ja idag är det faktiskt torsdag och det inte vilken torsdag som helst! Det är torsdgen innan löningen dyker upp och det tackar vi inte nej till. Även om jag var sjukskriven 2 veckor så blev det bara en tusenlapp mindre i lönekuvertet pga bonus och ob, så det tackar i inte nej till!

Vad händer i våra länder? Eller snarare i min värld? Tyvärr inte mycket intressant. Har suttit i tvsoffan hela dagen idag och surfat runt i min kära internetvärld framför laptopen. Jag är ledig idag och det är väl därför jag skriver. Har varit dålig på att uppdatera på senaste tid, men det är nog bara för att jag nyupptäckt mitt intresse för photoshop.
Spenderar så oerhört mycket tid med att redigera bilder till min festmans stora förtret. Ska bättra mig, jag lovar!

Så vad gör jag då i photoshop? Jo, jag sitter och hänger i olika forum på nätet där folk lägger ut bilder som man får försköna eller "sminka" som det också kallas i forumvärlden. Har även upptäckt att det är väldigt kul att morpha bilder,vilket betyder att man placerar ett "offer" (dvs en person som vill ha sin bild omgjord) på en annan "morphkropp" (Dvs en bild som personen vill ha sitt ansikte inmonterat på.) Det är ganska pillrigt och det är rätt svårt att få till rätt vinkel på offrets huvud och morphkroppen så att de stämmer. Allt hänger på originalfotografiet och upplösningen. Men KUL är det då iaf!

Håller även på att fila på en bloggdesign åt Maja, men jag blir inte nöjd. Svårt är det och snart så är det ju tänkt att hon ska ha en bebis så då kanske inte temat ska vara gravid, utan förälder :P

I helgen blir det teamfest med lasergame och tacobuffé. Tror inte att det blir någon alkoholförtäring. Är inte sugen på det alls. Men vi får väl se hur jag känner det i morgon då själva aktiviteten ska äga rum. Jag har ju en tendens att inte kunna bestämma mig :P

Nåväl, ska försöka leta reda på mina glasögon då jag har slut på linser. Blir lite begränsat vad man kan göra utan linserna eller glasögonen för att jag inte ska få huvuvärk så..:)

Av en slump...

så gled jag in på denna sidan! Det är helt hysteriskt bra och roligt. Skriver mer sedan när jag har mer tid!

http://improveverywhere.com/2008/03/09/food-court-musical/