Vila

Sjukskrivning fram till midsommar tyckte fru doktorn när jag var till Cederkliniken idag. Jag har lovat mig själv att följa läkarens rekommendationer och inte låta mitt dåliga samvete ta över.
Så nu vilar jag och ser på Lost. :)

Nere

Idag känner jag mig riktigt nere. Åkte in till specmödra i tisdags för att jag kräktes så mycket. Han ville då göra ultraljud för att se så att allt stod rätt till. Hjärtat pickade och storleksmässigt var lillknoddisen i vecka 8 + vilket stämmer ganska bra överens med mina egna beräkningar. Glädjen av att se lillhjärtat slå byttes rätt snabbt till chock när läkaren säger att han kan se en vätskeansamling i huvudet på embryot.
Nu känner jag mest bara sorg och ilska. VAD betyder det egentligen? Var det en stor eller liten vätskeansamling? Hur ser prognosen ut när man hittar en sån sak så tidigt i graviditeten? 1000 frågor och bara ett svar; Vi måste acceptera att vi just nu inte vet!
Om 2 veckor ska vi tillbaka och då ska läkaren som jag hade i Sunderbyn kika hur det ser ut med ett nytt ultraljud. (För jag hamnade tillslut i Sunderbyn för dropp.och mediciner pga mitt illamående.)
Håller alla mina tummar att allt ska gå bra men det känns som att jag redan har ställt in mig på det värsta...

Rekord i äcklighet

Är uppe i över 40 kräkningar på en dag. Stoppar i mig nått i matväg varje gång jag kräks men funderar på om det kanske är bättre att låta bli att äta överhuvudtaget? Håller tummarna att jag får sova i natt, annars vet jag inte hur jag ska palla med...:/
Jag vet ju att jag klarar det, mådde illa när jag var gravid med Elsa. Och jag klarade ju av hela graviditeten utan att bli helt galen.
Känns som att jag klagar men jag har lovat mig själv att inte låtsas som om allt är bra.
Är sjukt sugen på tomater, ska nog be Björn handla hem ett par stucken :)