aakiree

Äh!
Det där med att hitta på rubriker börjar bli lite tråkigt tycker jag, så det blir vad det blir.
Har varit hemma och mått pyton i ett par dagar nu. Fick något slags "anfall" hemma hos mina förälrar, fick jätteont i magen och i ryggen + en massa illamående. Det kom och gick. Nu mår jag bättre, har ingen aning om vad det är men. Det kan ju vara vad som helst?

Björn har varit  hemma med Elsa och de har passat på att vara ute och leka. Elsa gillar verkligen att vara ute. Vi har ju tagit hit en lekstuga till Elsa som vi nu försöker få på plats.
Björn frågade grannarna förra året i fall det skulle vara okey om vi placerade en lekstuga på den plats som våran tall stod på. De tyckte de lät toppen! Det skulle ju bli massor ljusare för dom och det var ju klart att Elsa skulle ha en lekstuga.
Så vi plockade bort tallen och hämtade hem lekstugan från Björns föräldrar.
Då vi varit lite klantiga och inte kommit överens med grannarna om vart lekstugan exakt skulle placeras så fick vi vänligt men bestämt veta det idag. En av grannarna  tyckte att vi skulle prata med kommunen om vilka bestämmelser som fanns. Eller om man tolkade om det lite; De var inte nöjda med placeringen av lekstugan.
Jag fick förstås ännu mer ont i magen och tyckte att det hela var väldigt olustigt.
Så idag har Björn varit runt hos grannarna och pratat med dom och vi har kommit överens om vart den skulle stå. :) Ibland får man lära sig den hårda vägen. Och vi vill verkligen inte komma i bråk med någon granne. Vi ska ju trots allt bo här ganska många år.
Så för en granne får vi placera lekstugan vart vi vill och för den andra grannen så ville de att lekstugan skulle stå minst tre meter från tomtgränsen. Och det är ju bara att göra som de säger :)

Så förrutom att placera om lekstugan på rätt ställe så ska vi i år hinna:
- Bygga en jättealtan
- Färdigställa bastun
- Anlägga gräsmatta på baksidan
- Plantera om träd/buskar
- Fixa lekstugan
- Laga inglasningen (som verkar vara otroligt konstigt tillverkad)
- Flytta pallkragar
- Plantera i pallkragarna
- Gräva en rabatt och flytta dit rabarplantorna.
- En massa annat som jag inte ids tänka på :)

#1 - Maja

Gallanfall?

#2 - Anna S

Låter precis som ett gallstens anfall, min mamma hadede problemen innan hon opererade sig