aakiree

Meh! Jag är dålig på att vara hemma ensam!
Ja, alltså jag har ju Elsa, men hon sover för tillfället. Det är inte alls kul att vara hemma ensam. Dels är jag ju lite mörkrädd och så saknar jag ju min kära PapaBear. Egentligen borde jag gå och låsa dörren... Och så var dörren låst!
Ikväll har jag varit hos morsfars i Hortlax. Jag försökte mig på att börja sy lite kläder till Elsa, men det slutade i svordomar och frustration. Det var därför jag begav mig till Hortlax. För att låna morsans symaskin. Den hade strechsöm. Det har inte våran symaskin. Symaskinen  jag har hör för övrigt hemma på ett museum. Ingen borde behöva sy kläder på en sån symaskin. Den bara krånglar och krånglar.
Den symaskinen jag trånar efter känns mer och mer nödvändig. Och jag trånar inte efter någon dyr maskin. Näe, en helt vanlig symaskin, utan en massa datorinställningar. (Nog för att det hade varit trevligt, men min plånbok tänker åt mig ibland). Ungefär 3000 kronor kostar en helt ny maskin. Och då kan den sy igenom 6 lager jeanstyg enligt symaskinsaffärstanten. Jag hoppas hon talar sanning. Det är nämligen det argumentet som gjort PapaBear intresserad av att köpa maskinen.

Nä, PapaBear kom hem snart!