Tröttheten

Ja, tröttheten smyger sig på mig som ett stort täcke av löv och jag känner mig inte direkt positivt inställd till livet just nu.
Har jag hamnat i någon form av livskris eller vad är det som händer?
Kanske är mitt jobb inte tillräckligt utmanande? Ibland önskar jag att jag kunde välla ut all ilska och agg som jag har för mitt jobb, men det är inte direkt rättvist, då det ändå finns bra saker med stället jag jobbar på.
På ett sätt skulle det kanske vara bra. Just nu känns det som jag springer omkring i ett hamsterhjul och förväntas bli lycklig av en ynklig ostbit.
Jag kanske tänker annorlunda än andra, vad vet jag. Jag har många tankar och idéer om både livet och hur man kan förenkla arbetsprocesser. Men få är det som verkar förstå....
Jag kan nog säkert ofta uppfattas som gnällig och envis, och visst det kan jag nog säkert också vara. Men jag skulle aldrig någonsin lägga ner så mycket tankar åt något som jag inte trodde gick att förändra. Inte heller skulle jag lägga ned energi på något jag inte bryr mig om...

Om jag vore så rik så att jag inte behövde arbeta så skulle jag ägna mig åt kreativa saker som konst och handarbete. Jag skulle nog syssla med något spännande sidoprojekt, men helst av allt så skulle jag vilja starta upp ett eget företag.
När jag jobbade på McDonalds fanns det en hel del saker som jag inte tyckte var speciellt bra. Men i det stora hela så tycker jag nog ändå att de hade en mycket välfungerande plan på organisation. Alla hade sin plats och sin arbetsuppgift och tanken var att alla skulle få uppskattning för utfört arbete.
En sak som positiv feedback skulle jag mer än gärna ta med och lägga som grund i företaget. En känsla av att "alla behövs" med mycket trivsel.
Egentlgen funderar jag nog över min drömarbetsplats. Men den verkar inte finnas inom räckhåll... kanske därför jag funderar på ett eget företag?
Nåväl, allt är bara drömmar, och jag har ju inte så mycket pengar så att jag klarar mig från att arbeta. Så mitt liv får nog se ut som det gör ett tag till.

Kanske en trisslott kan hjälpa mig?

Jag har en otrolig huvudvärk och känner mest för att sova. Jag önskar mig en veckas semester med Björn på något varmt ställe så att man får vila upp sin kropp och själ. Det skulle vara så otroligt skönt. Ett ställe där man inte behöver tänka på sina vardagsbekymmer och lägga bort alla tankar på jobb.