Så var det 2007! Jag säger tack och hej till 2006 - året då jag blev brun för första gången!

71337-11Ja! Då var året äntligen slut och vi har nu kommit fram till ett helt år av underbara upplevelser. Nåja, ännu har jag inte några storslagna planer, men det kommer säkerligen längre fram!
Vad hände egentligen under 2006? Det är frågan, för hur ska jag egentligen med mitt dåliga minne kunna komma ihåg allt dumt jag gjort?

Januari: Jobbade på McDonalds och var iväg på en hel del konferenser och utbildningar i sann McDonaldsanda. Jag vägde mindre kilo än jag gör idag och hade storslagna planer på att gå ned i vikt och bli en hälsosam människa som motionerade.

Februari: Denna månad såg ut ungefär som föregående månad

Mars: I Mars hände det storslagna grejjer, jag fyllde 20 år och .... jah

April: April har jag inte några större minnen av, jag var oförklarligt less på jobbet.

Maj: Vilken månad! Det var i  då jag sa upp mig från donken och den 31 Maj jobbade jag min sista dag! Så skönt!

Juni: Jag var arbetslös för första gången i mitt liv i två veckor... fast egentligen så var det semester- Därefter började jag min karriär på ALS Chemex i Öjebyn och lärde mig att krossa stenar och senare även hjälpreda i labbet.

Juli: Jobbade fortfarande på ALS Chemex och förundrades hur underbart ett hjärndött jobb kunde vara.

Augusti: Kom på att jag kanske borde skaffa mig ett annat jobb, så jag slängde iväg en ansökan till Excellent, nu Tradimus och ansökte om att bli slav... eller.. jah...
Det fick jag bli

September: Jobbade på Canal Digital och trivdes förvånansvärt bra

Oktober: Flyttade in på Annelund i en trea på 88 kvadrat.

November: Jobbade och jobbade

December: Thailand!!


Det var alltså mitt tråkiga år!, så jag har nu bestämt mig för att bryta mitt tidigare nyårslöfte, att aldrig ge nyårslöften och härmed lova att 2007 ska bli ett roligt och innehållsrikt år. Jag ska ägna mig mer åt att socialisera och umgås med andra människor och bli snäll och gullig och kanske lite mer kramvänlig. Jag ska precis som under föregående år dricka måttligt, men inte vara en toffel. Dessutom ska jag bli bättre på att fråga saker. Till exempel... Hur mår du? Mår du bra? Och komplimanger ska jag bli bäst på! Jag ska säga rakt ut när jag tycker att någon är fin i håret eller har en snygg tröja. Och sedan hade jag som många andra tänkt att bli en mycket hälsosammare människa.

Detta får avsluta 2006. Lycka till alla människor!