aakiree

Pepp!
Försöker peppa mig själv! Från och med i morgon så blir det att jobba 75% istället för 50%. Som tur är så har jag en arbetsplats som är otroligt tillmötesgående i mina önskemål om arbetstiderna. Det kommer att bli lite småtajt om tid vissa dagar, men jag tror samtidigt att det är värt det!
Elsa får ju vara hemma med antingen mig eller med Björn och jag familjen får mer pengar i plånboken efter att räkningarna är betalda.
Sen får vi se hur det blir till hösten när Elsa ska börja förskolan. Då kanske jag går upp till 100 %. Det skulle inte bli så fasligt långa dagar för Elsa om jag och Björn kan fortsätta att jobba "mot" varandra. Dvs när han jobbar dag så jobbar jag kväll och tvärtom. Sen vet jag inte vad det är för regler och bestämmelser på förskolan om tider? Har en känsla av att jag hinner ta reda på det innan augusti :P

Idag har vi haft finfrämmande av fam Risberg som var förbi en snabbis. Vi käkade mat från Chiliköket och så fick ungarna leka lite med varandra :) Synd att vi bor så långt bort ifrån varandra - Tur att det finns flyg! :)


Elsa har hittat mitt diadem :)