Urtidsbrööööl 39+0

Torsdag: Åkte vi in till förlossningen pga att sammandragningarna var kring 8 minuter. Jag var öppen 4 cm. Men när vi kom dit så stannade värkarna av och vi blev inskrivna på patienthotellet med en sovdos. Somnade och fick sova ordentligt, men sammandragningarna som jag haft på kvällen var helt försvunna. Så jag och Björn bestämde oss för att åka hem igen. Det är ju liksom inte så där jättekul på ett patienthotell. 
 
Fredag: Åkte till Hortlax för att Elsa hade sovit hos mormor och morfar. Gick en promenad och tillslut kom värkarna igång igen. Vi åkte hem till stan igen och var vaken långt in på natten med sammandragningar som kom mellan 7-10 minuter. Tog en panodil och somnade tillslut och sammandragningarna var borta på morgonen. 
 
Lördag: Morsfars kom förbi med Elsa och jag hade mellan 5-8 minuter mellan värkarna i ca 6 timmar. Duschade, värkarna fortsatte. Tog två alvedon och värkarna stannade av igen. Elsa följde med mormor och morfar hem igen och sov i Hortlax. 
 
Söndag: Sammandragningarna lyste med sin frånvaro under natten, men det kändes ganska skönt att få vila sig. Har sammandragningar just nu som inte alls är regelbundna utan kommer var 10:e -15:e minut. De håller i sig rätt länge, upp till två minuter. Snart får den här lille knoddisen komma ut. :) Är lite less, men är iaf helt säker på att förlossningen den här gången kommer att vara väldigt olik förlossningen med Elsa. Där gick allting så snabbt, nu verkar det gå sååååå långsamt. 
Hoppas sammandragningarna tilltar och att vi kommer förbi latensfasen snart! 
 
Är idag i vecka 39+0 så, det gör ju absolut ingenting om bebis skulle vilja dyka upp. Det passar ju så bra när mina föräldrar är lediga. Blir lite mer pussel när alla börjar om att jobba igen. Men det löser sig nog säkert ändå :P