aakiree

Snart midsommar!
Ja, även om sommarsolståndet redan har varit så är det i morgon som vi firar midsommar. I år verkar dock vädret inte bli det bästa, men i goda vänners lag så blir det säkert en lyckad midsommar. Särskilt när Elsa får uppleva sin allra första midsommar! På tal om att uppleva sin första midsommar så har våra vänner Hanna och Ante nu fått sin lilla Elis. Vi längtar tills de får komma hem från BB, så att vi får komma och hälsa på den alldeles färska familjen!

Igår hängde jag och Elsa med Elina och Elma. Björn och Tobbe var och fixade en bil som lät som en traktor.
Vi gick en sväng på Kupan och köpte lite gamla symönster och lite tyg. Helt plötsligt fick vi ett kreativt ryck och började sy på en förklädesklänning till lilla Elma. Grymt kul även om det tog ett par timmar. :)
Elsa fick testa klänningen då Elma hade åkt hem för att sova. Klänningen var gaaaanska mycket förstor, men man ser iaf de roliga fickorna :).





#1 - gunilla

Jaha då kom Elis till slut , hälsa och gratta !Vilken söt klänning ni sytt och snygga fickor. Snyggast är ändå modellen sötElsa. Hoppas att det blir bra väder och att hon /ni inte blir så myggbitna i kväll,just nu är det ett jätteskönt väder här ute. Ha så trevligt , kramar till er !

#2 - *Marcus

Gullunge :-D