aakiree

Underhållning på mina villkor

Då jag inte har möjligthet att göra annat än sova, titta på tv och smurfa på datorn när jag mår så här kasst så har jag hittat lite underhållning till mig själv.

Den första är en sida där man lägger in sin egen bild och sedan börjar bilden att röra på sig! :P Det är rätt så skojj faktiskt även om det på vissa foton kan se lite overkligt ut. Men i övrigt så funkar sidan bra. Man kan inte använda förstora filer dock och ansiktet bör vara fotat framifrån:
http://labs.mppark.jp/hige/

Läskigt huvud som rör sig efter muspekaren http://cubo.cc/



Har man ytterst lite att göra så finns det en uppsjö med totalt meningslösa sajter att besöka. Vissa mer meningslösa än andra. Finns något guldkorn:


På sajten kan man t ex klicka sig fram till http://www.hiyoooo.com/ ... Det är en gubbe som säger hiyooooo. Och ja, det är det enda den gör. Värdelöst? Förmodligen! Men samtidigt om man behöver ha någon som säger hiyoooo så är det här den perfekta sidan!

http://woodgears.ca/eyeball/ så får man göra ett test med linjer och cirklar. Det handlar om att man ska kunna hita mitten i en cirkel. Mittpunkten på en linje osv. Jag var jättekass. Jag fick 17.97 :(

http://darkpsychedelic.ru/FV_13.html är inget för mig då jag blir så illamående. Men vill man underhålla typ småbarn så funkar det säkert.... Och vill man så kan man ju använda sidan om man vill hypnotisera någon... :P


Detta är ett spel där man ska försöka få alla bollar att bli samma färg med så få klick som möjligt.
http://www.cesmes.fi/flash/boxSpin/

 


Känner man för att rita en gubbe som kan dansa så kan man gå in på http://roxik.com/pictaps/

Så här blev min gubbe, haha! :P



Klickspel som är sjukt kul... ett tag iaf...
http://www.nekogames.jp/mt/2008/01/cursor10.html


Hur många människor finns det på jorden. Hur många föds idag? Hur många böcker har det tryckts i år`?
http://www.worldometers.info/

Ja det finns hur mycket onödigt som helst. http://www.pointlesssites.com/ är kanske den bästa sidan om man vill hitta onödiga länkar.

:P